Sjældent har der været så megen spænding i sidste runde af grundspillet, ikke i toppen af tabellen for der er de fire øverste hold sikre på at spille slutspil næste weekend, men i bunden kæmper tre hold om at undgå den anden nedrykningsplads, eftersom det står klart at Birkerød rykker ud. Både i Århus 1900 og i Lyngby er der rigtig meget på spil, så vil man opleve god tennis, spænding og intensitet så er de to kampe et besøg værd i morgen.

Stillingen i Elitedivisionen efter 6 af 7 runder:
KB 37
HRT 29
HIK 27 (7 kampe)
Århus 1900 24
Lyngby 19
Gentofte 18
Skovbakken 18
Birkerød 3 (7 kampe)


KB – HRT

Spilles lørdag kl. 10.00 på Peter Bangs Vej 147 i København

Holdopstillinger:
1. HS: Johannes Ingildsen – Henrik Heise Korsgaard
2. HS: Simon Friis Søndergaard – Maxim Landa
3. HS: Søren Hess-Olesen – Rasmus Egehus
4. HS: Jonas Zacho Larsen – William Søby Svendsen

Hjemmeholdet har sikret sig førstepladsen i grundspillet, og dermed retten til at vælge modstander i slutspillets semifinaler næste weekend. HRT har også sikret sig en plads i slutspillet, og stiller måske derfor op uden udlændinge på holdet. Det to holds opstillinger gør KB til meget klar favorit, og vi tipper 6-0 til holdet fra Frederiksberg.

Lyngby – Skovbakken
Spilles lørdag kl. 12.00 på Lundtoftevej 53 B i Lyngby

Holdopstillinger:
1. HS: Frederik Løchte Nielsen – Arvid Nordquist
2. HS: Marc Ferrigno – Nazim Makhlouf
3. HS: Nicolai Ferrigno – Vilhelm Fridell
4. HS: Søren Wedege – Julius Kristensen

I denne kamp gælder det overlevelse i Elitedivisionen; de forsvarende mestre har igen topkvalitet øverst på holdkortet, idet Fredrik Løchte Nielsen skal forsøg at redde barndomsklubben fra nedrykning. Skovbakken er også i nedrykningsfare, og har derfor indkaldt tre af sine udenlandske spillere til opgøret. Vinderen af kampen spiller også Elitedivision næste sæson, og det gør taberen måske også, det afhænger dog af resultatet af kampen mellem Århus 1900-Gentofte. Vi tipper 4-2 til Lyngby.

Århus 1900 – Gentofte
Spilles lørdag kl. 12.00 på Lyseng Alle 25 i Århus

Holdopstillinger:
1. HS: Stefan Seifert – Christian Sigsgaard
2. HS: Alexander Lykou – Jesper Andi Jørgensen
3. HS: Andreas Bjerrehus – Kasper Warming
4. HS: Anders Holm – Peter Christopher Raben

Århus 1900 kan med en sejr sikr sig deltagelse i slutspillet, og et knebent nederlag vil også række. Men en stor sejr vil kunne give Århus 1900 andenpladsen i tabellen og dermed undgår holdet at møde KB i semifinalen. Gentofte derimod kæmper voldsomt for overlevelse, og der skal nok mere end to point til for at være Elitedivisionshold næste sæson. Vi tipper 5-1 til Århus 1900

Kampen mellem HIK – Birkerød er spillet, og HIK vandt 6-0

Forrige artikelTurneringer uge 11: Kan 18-årige Carlos Alcaraz udfordre Rafael Nadals trone?
Næste artikelKæmpe nedrykningsdrama
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.