Shamballa Jewels er ’Officiel Prize Sponsor’ ved Champions Battle 2018. Vinderen af 2018-udgaven af Champions Battle kan dermed se frem til at modtage en helt unik præmie i form af et speciallavet tennisarmbånd af guld og hvide diamanter til en værdi af DKK 100.000.

Der er lagt op til en aften udover det sædvanlige, når Caroline Wozniacki og Venus Williams gæster Telia Parken mandag den 30. april til Champions Battle 2018. Der er allerede tusindvis af tilskuere, der har sikret sig en billet til denne unikke event.

Shamballa Jewels leverer et helt fantastisk stykke håndværk i form af et specielt designet armbånd til vinderen af kampen. Årets præmie er et unikt armbånd kaldet ”Royal Bracelet” som består af 18K guld og hvide diamanter. Royal Bracelet bæres blandt andet af H.K.H. Kronprinsesse Mary. Til Champions Battle har Shamballa Jewels speciallavet en kugle i form af en ”tennisbold” af hvide diamanter – armbåndet giver altså Caroline Wozniacki og Venus Williams noget ekstra at kæmpe for til denne unikke begivenhed.

Shamballa Jewels blev grundlagt i 2005 af brødrene Mads og Mikkel Kornerup. De er især kendt for det ikoniske Shamballa-armbånd, hvilket også er omdrejningspunktet i forretningen i dag. Deres smykkekollektion byder også på fantastiske ringe, øreringe og halskæder. Blandt kunderne hos Shamballa Jewels kan også nævnes musikeren Jay Z, Gwyneth Paltrow, Karl Lagerfeld, Diane Von Furstenberg og Giorgio Armani.