Tennisavisen var inviteret af Shaping New Tomorrow til at teste Essential Pants. 
Shaping New Tomorrow har ikke haft indflydelse på artiklens indhold.

Indrømmet! De fleste af os kan bedst lide at være klædt i behageligt, komfortabelt tøj – både på og udenfor tennisbanen. Det meste sportstøj løser opgaven, mens vi spiller tennis, men både til og fra tennisklubben ønskes samme komfort i en mere klassisk, stilfuld beklædning. Kan du genkende det? Så er der en nyhed på markedet: “Essential Pants”.

Dansk tøjbrand forener komfort og klædelighed

I Nordjylland sad tre barndomsvenner, Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann, i 2015 og fik idéen om at stifte det danske herretøjsmærke, Shaping New Tomorrow. Vennerne delte en vision om at retænke traditionel herrebeklædning, der i klassisk forstand havde svært ved at forene komfort og klædelighed.

Det blev starten på et fremadstormende tøjbrand, baseret på at være iklædt hvad end dagen måtte bringe – uden at skulle skifte tøj. De indtog det danske marked med konceptet “The Perfect Pants“, der er slidstærke, bæredygtige chinosbukser, som med teknologi fra sportstøjet kombinerer god komfort med et stilfuldt look.

Seneste skud på stammen kalder de selv for “Vores største innovation siden de originale Perfect Pants!” Og i foråret 2021 har de præsenteret os for deres helt nye bukser “Essential Pants“.

Grundlæggerne af Shaping New Tomorrow
Grundlæggerne af Shaping New Tomorrow. Foto: Shaping New Tomorrow.

Pas på du ikke glemmer at skifte til tennistøj

Essential Pants er de perfekte hverdagsbukser, som er lavet til at gøre din dagligdag nemmere og mere behagelig, og sikre at du ser skarp ud på vej til og fra tennis. Du vil endda nok ikke opdage, hvis du glemmer at skifte til tennistøj – så fleksible og lette er de at bevæge sig i.

Buksernes design er inspireret af Shaping New Tomorrow’s Classic Pants, mens det tekniske materiale er nyt og grundigt testet til at være ekstremt slidstærkt og behageligt. Materialet i de nye Essential Pants har en masse praktiske features, som hidtil kun er kendt fra sportstøj. De er blandt andet med til at gøre bukserne åndbare, vandafvisende og strygefrie.

Pæne, og behagelige bukser, der er er yderst komfortable at bevæge sig rundt i, samtidig med alle fordelene, som hidtil kun kendes fra sportstøj.

Christoffer Bak fra Shaping New Tomorrow fortæller: “Essential Pants er et par alsidige bukser lavet i et bæredygtigt materiale, der har innovative features, du kender fra sportstøj. Bukserne er ekstremt slidstærke, vandafvisende – og så er de ovenikøbet krølfri. Designet er casual, men pænt, og det gør bukserne ideelle til brug både i hverdagen og et aktivt fritidsliv.

Når man er iført et par Essential Pants, kan man mærke materialet har en smule stræk, som man kender fra det behagelige tennistøj. Forskellen er bare her, at disse bukser har du på udenfor tennisbanen, og derfor får du altså gevinsten af et bare pæne og behagelige bukser, der er er yderst komfortable at bevæge sig rundt i, samtidig med alle fordelene, som hidtil kun kendes fra sportstøj.

Foto: Shaping New Tomorrow.

Fra plastikflasker til de perfekte bukser

Hos Shaping New Tomorrow var visionen bag de nye bukser at gøre det nemt at vælge mere bæredygtige styles – uden at gå på kompromis med tøjets komfort. De har derfor taget holdbarheden til næste niveau i Essential Pants, der er lavet på genanvendte plastflasker, som er fisket op fra havene eller fundet i naturen. Herefter er de omdannet til avancerede polyestertråde, og resultatet er et ekstremt slidstærkt, fleksibelt og fuldt åndbart materiale.

Vi tror på at gøre en forskel ved at genanvende eksisterende ressourcer og skabe tidløse produkter, som kan bruges igen og igen. Indtil nu har vi genanvendt over 1,5 mio. plastikflasker i produktionen af vores Essential Pants,” forklarer Christoffer Bak.

Bukserne er mere slidstærke end nogensinde, og produceret i et materiale, der er skabt til at holde længere. Slidstyrken kommer fra stærke high-tech polyesterfibre, der gør, at bukserne bevarer deres oprindelige look selv efter hyppig brug og vask.

Men kan det virkelig være behageligt at gå i genbrugte plastikflasker? Svaret er JA! Selvom det lyder overraskende, så er det svært at gå uden om sine bukser i garderoben fra Shaping New Tomorrow, når man først har prøvet dem. Du skulle prøve det selv! Et helt perfekt match til tennisspilleren, der ønsker de perfekte bukser.

Et perfekt match til tennisspilleren, der ønsker de perfekte bukser.

Essential Pants – sådan får du fat i dem

De nye casual Essential Pants fås i fire farver og kan købes for 799 kr. Man kan også vælge Essential Suit Pants – en lidt mere stilfuld model – som fås i 10 farver og kan købes for 899 kr. Begge varianter kan vælges i slim og regular pasform. De forhandles udelukkende via Shaping New Tomorrow’s website eller deres egne butikker i København, Aarhus, Odense, Aalborg – og til juli også Esbjerg..

Tennisavisen var inviteret af Shaping New Tomorrow til at teste Essential Pants. 
Shaping New Tomorrow har ikke haft indflydelse på artiklens indhold.

Forrige artikelUTR Pro Series: Gruppespillet afsluttes
Næste artikelClara Tauson på Roland Garros blandt andre unge stjernefrø samt et tennisikon
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver hovedsageligt om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på e-mail anders@tennisavisen.dk eller LinkedIn.