Favoritterne holdt stand i DH kval.-kampene

I går lørdag blev de fire kvalifikations-kampe mellem de fire oprykningsberettigede 1. divisonshold og de fire nederst placerede hold fra Elitedivisionen spillet.

I Vester Skerninge havde hjemmeholdet den tvivlsomme fornøjelse, at stå overfor det stærkeste af de mulige modstandere fra Elitedivisionen. Og 1. divisionsholdet fra Fyn var da også uden chance i dette opgør; Holte vandt de fire single-kampe uden at være i nærheden af sættab og havde dermed sikret sig den fortsatte eksistens i Elitedivisionen.

I Århus tog Århus 1900 mod TC Odense og her endte opgøret 3-3, men da Århus 1900 tabte den eneste kamp som gik i tre sæt (alle øvrige kampe endte med klare vinder-cifre), så betød det ene sæt at Århus 1900 også til næste sæson spiller i Elitedivisionen.

I Hillerød stod hjemmeholdet overfor Skovbakken; men en længere skadespause til Hillerøds bedste kort, Sofia Nami Samavati, gjorde Hillerøds vinderchancer mindre. Sofia kunne da ej heller gennemføre sin single, så Skovbakken endte med en klar sejr på 4-2, hvor Hilllerøds ene sejr var Nina Vicic gevinst over Olivia Gram; den anden sejr var i 2. double, men her førte Skovbakken kampen, da den blev afbrudt, efter holdsejren var i hus. Skovbakken forbliver i Elitedivisionen.

I Esbjerg tabte hjemmeholdet 2-4 til Roskilde, som dermed blev det eneste hold fra 1. division, som formåede at rykke op i Elitedivisionen. Roskilde vandt sine fire kampe i suveræn stil og tabte de to sidste kampe, 3. og 4. singlen, i match tiebreak.

Forrige artikelTE U16 KB: Jesper Andi Jørgensen tager endnu en titel på hjemmebanen