Forventede sejre i herrernes DH kval-kampe

Lokalopgøret i Farum mellem hjemmeholdet og Birkerød blev aldrig spændende, dertil var Birkerød for stærke; kun Farums 2. single, Mark Hvistendahl, formåede at vinde sin kamp mod Jesper Korsbæk Jensen i match tiebreak. De øvrige kampe endte med klare sejre til Birkerød. Når holdkampen endte 2-4, så skyldes det at Birkerød trak sin 1. double, da holdsejren var hjemme.

Skovshoved var på en svær opgave hjemme mod Virum/Sorgenfri, men 1. singlen mellem Peter Christopher Raben og Mathias Olsen, blev vundet af førstnævnte i match tiebreak og dermed var der håb for Skovserne, især da 4. singlen også blev vundet i match tiebreak. 2. og 3. single vandt Vi/So overlegent i to sæt, så Skovshoved skulle vinde begge doubler, og det var man ikke i nærheden af, så Virum/Sorgenfri forbliver i Elitedivisionen.

I Odense tog Fruens Bøge mod Sønderborg, som stillede stærkt op med de tyske brødre Alexander og Maximilian Todorov på henholdsvis 1. og 2. single. Fruens Bøges Mads Elholm vandt dog 1. singlen og da Fruens Bøge også vandt 3. og 4. singlerne, så skulle hjemmeholdet blot vinde en af doublerne og det lykkedes med 2. doublen. Fruens Bøge spiller også i Elitedivisionen næste sæson.

Den sidste kval-kamp var en gentagelse fra forrige sæson, hvor Skovbakken tabte til Hillerød. Nu stod de to hold igen overfor hinanden, dog var det denne gang på Hillerøds hjemmebane. Det fik dog ingen betydning, for Skovbakkens hold var denne gang for stærke for et Hillerød-hold, som ikke var i samme stærke opstilling som året før. Skovbakken vandt holdkampen 4-0, og alle fire singler blev vundet i to sæt. Således bytter de to hold status næste sæson, Skovbakken spiller i Elitedivisionen, mens Hillerød må ned i 1. division.