Tre hold kæmper om to pladser i slutspillet

Den ene mellemspilspulje er afgjort, mens et par spændende opgør venter i den anden.

I pulje 1 spiller KB og HK puljefinale i morgen på HIKs hjemmebane; begge hold er sikret plads i slutspillet. KB som har 12 point i puljen er favorit i morgendagens opgør, og kan selv med en smal sejr sikre sig retten til at vælge modstander i semifinalen i slutspillet. Den anden kamp mellem Fruens Bøge og Birkerød er uden betydning for slutspillet.

I pulje 2 tager Århus 1900 mod Lyngby. Århus-holdet har udspillet sin rolle i puljen, men resultatet af kampen mod Lyngby er yderst vigtig for Lyngbys chancer; kravet til Lyngby er en klar sejr, og da Århus 1900 sandsynligvis ikke er i stærkeste opstilling, så vil en Lyngby-sejr lægge stort pres på holdene i den anden puljekamp, hvor Hvidovre møder Gentofte på hjemmebane.

Lige nu fører Gentofte puljen med 9 point, foran Hvidovre med 8 og Lyngby med 5; Lyngby skal håbe på en klar sejr til enten Gentofte eller Hvidovre, og så vinde stort i Århus, så kan den traditionsrige klub igen spille med om medaljerne om fjorten dage, Med de forventede opstilling i Hvidovre-Gentofte kampen, så er det dog næppe sandsynligt at der bliver en klar vinder i den kamp.

Tennisavisen tipper sejr til KB mod HIK og at Gentofte og Hvidovre klarer sig videre til slutspillet.

Alle holdkampe spilles i morgen kl. 12.