Så starter Elitedivisionen indendørs.

Pulje 1 hos damerne består af de fire bedst placerede fra forrige indendørs sæson.

KB: De forsvarende mestre og favoritter til at genvinde titlen. Truppen som udgør holdet er utrolig stærk, og klubranglisten viser at der ikke er ændringer på de otte første pladser siden udendørs sæsonen. Klubben har endda fået tilgang af rutinerede Sisse Folmø fra Gentofte og det unge stortalent fra Greve, Karoline Laursen.

HIK: Holdet vandt noget overraskende sølv forrige sæson, og da holdet er blevet forstærket med et par gode svenske spillere, Emma Ek og Cecilia Estlander, tyder meget på at klubben vil byde KB og Gentofte op til dans når medaljerne skal fordeles.

Gentofte: Klubranglisten er stort set uforandret, men holdets muligheder hænger i en vis grad på om Emilie Francati er til rådighed. Holdet råder også over flere dygtige svenske spillere, men de har endnu ikke været bragt i spil, bliver de det, så kan Gentofte løbe med titlen.

HRT: Holdet klarede sig flot sidste år, og det er en kombination af stærke rutinerede kræfter på toppen, som har spillet på højt niveau tidligere i karrieren og så gode unge kræfter som Mathilde Tranberg, som fortsætter med at udvikle sig positivt. Holdet vil dog få det svært mod de tre andre hold i puljen.

Tennisavisen tipper at KB vinder puljen foran Gentofte, HIK og HRT.

Forrige artikelITF Junior Vierumaki: Grundtvig alene i 2. runde. Hannah og Helena videre i double
Næste artikelITF Junior Vierumaki: Grundtvig slået af Friberg i 2. runde. Alle videre i double
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.