Fra den 5. til den 12. august spilles de danske mesterskaber i Hareskov-Værløse Tennisklub (HVT)
.

HVT inviterer alle til at blive en del af Danmarks største og mest spændende tennisevent, når Danmarks bedste tennisspillere kæmper om at blive Danmarksmestre. HVT har de seneste to år dannet rammerne om DM udendørs, og er stolte af igen at kunne invitere til tennisfest på Danmarks smukkeste tennisanlæg. ”Vi har formentlig den bedste anlægsgartner indenfor tennis samt topengagerede trænere, ansatte og frivillige, som alle er fuldt opsatte på at gøre DM til en helt unik oplevelse for hele tennis-Danmark” udtaler formand for HVT, Henrik Kaltoft.

Det stærkeste deltagerfelt i mange år
Den nyligt kårede ungdoms OL-vinder, Clara Tauson, som også vandt DM udendørs sidste år, er igen at finde på deltagerlisten til DM. Henrik Kaltoft udtaler: ”det bliver spændende at følge det 1. seedede supertalent til DM, og se om hun kan leve op til favoritværdigheden og tage sejren endnu engang. Især nu hvor de to erfarne og 7-dobbelte DM-singlevindere Mai Grage og Karina I. Jacobsgaard har valgt at stille op for at udfordre de unge talenter om guldet.”

På herresiden er der lagt op til mange spændende kampe og det er svært at spå om vinderen. Davis Cup-spilleren Thomas Kromann og den mangedobbelte DM-vinder Martin Pedersen har begge fået wild card til mesterskaberne, og kan være to overraskende bud til titlen som Danmarks bedste tennisspiller. De skal blandt andet dyste mod den forsvarende mester, Christian Sigsgaard og den 1. seedede Benjamin Hannestad, som er at finde på verdensranglisten for seniorer.

Du kan læse mere om DM i tennis på www.dmtennis.dk, hvor lodtrækninger, kampprogrammer og alle events for ugen kan ses.

Slå et sving forbi HVT og mærk suset fra de allerbedste på gruset!

Forrige artikelEM U12: Pigerne i playoff-finale. Drengene vandt erfaring
Næste artikelDagens kampe torsdag 3. august: Halep forsøger at forsvare 1. pladsen på Racelisten
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.