For tre år siden satte Give de store tennisklubber til vægs, da holdet vandt sit første holdmesterskab, og historien gentog sig i går.

Give Tennisklub har vel 150 medlemmer, og tre udendørs grusbaner, men ingen indendørs baner, så forudsætningerne for at kunne hamle op med de store københavnske og nordsjællandske klubber virker ikke alt for gode, men Give har fundet en vej.
Klubben har samlet flere topspillere i Vestdanmark, og suppleret med en håndfuld stærk tyskere, og den sammensætning har nu givet pote i to omgange.

I gårsdagens finale mod favoritterne fra KB viste holdet høj moral og leverede en enestående indsats. Efter singlerne var stillingen 2-2, og de to Give-sejre kom først i hus efter MTB-afgørelser, og efterfølgende blev de to doubler også delt efter MTB i tredje sæt.
Og ligesom sidste år, hvor KB slog HIK i en Golden MTB, så skulle finalen igen afgøres i en Golden MTB, og det blev 1. doublen, som de to holdkaptajner nåede frem til skulle afgøre holdkampen. KBs 1. double med Eric Vanshelboim og Benjamin Hannestad skulle op mod en nysammensat double fra Give, Anders Grinderslev og Michel Dornbusch.
KBerne kom bedst fra start og bragte sig foran 4-1, men fra da af var Give-parret dominerende og vandt helt fortjent 10-7. Gives spillere kunne igen juble over et DM, og favoritterne fra KB måtte tage til takke med sølv; Gentoftes herrer vandt bronze efter en 4-0 sejr over HIK

Finalens resultater

KB – Give 3-4
1. HS: Eric Vanshelboim– Anders Grinderslev 6-2, 6-3
2. HS: Johannes Ingildsen – Florian Barth6-2, 1-6, 3-10
3. HS: Benjamin Hannestad– Patrick Kristensen 6-1, 6-3
4. HS: Carl Emil Overbeck – Michel Dornbusch6-2, 4-6, 7-10
1. HD: Eric Vanshelboim/Benjamin Hannestad– Anders Grinderslev/Marco Kirschner 6-3, 3-6, 10-7
2. HD: Simon F. Søndergaard/Johannes Ingildsen – Florian Barth/Michel Dornbusch6-4, 5-7, 4-10
Golden MTB: 1. HD: Eric Vanshelboim/Benjamin Hannestad – Anders Grinderslev/Michel Dornbusch 7-10