HEAD vil offentliggøre den næste NOVAK - TALENT TROPHY. Novak Djokovic og HEAD er på udkig efter den næste generation af tennis talenter.

Novak Djokovic har opnået sin karrieres Grand Slam, og nu er World No 1 gået sammen med HEAD om at opmuntre børnene til at følge i hans fodspor.

Med chancen for at vinde et sponsorat og tage deres første skridt mod at realisere deres drøm. Det er derfor HEAD skabte NÆSTE NOVAK – Talent Trophy.

I årevis har HEAD støttet junior spillere fra hele verden, og i dag tager de det til næste niveau ved at annoncere en global online konkurrence designet til at inspirere den næste generation af professionelle tennisspillere.

Deltagerne vil begynde med fremvisning af deres dygtighed, talent, og engagement i en kort video.

Erfarne HEAD spejdere og dommere i de enkelte lande vil undersøge oplysningerne og vælge de potentielle topspillere.

Sytten junior atleter vil vinde et head-to-toe udstyrs sponsorat samt et ophold på et top tennis akademi og blive en del af Team HEAD.

At vinde denne konkurrence markerer et vigtigt første skridt på vej til at realisere deres drøm om at blive professionel tennisspiller.

Der er en NÆSTE NOVAK derude et sted, og nøglen til at finde ham eller hende, er at fokusere på udvikling af unge talenter, trin for trin.

Dette er Team Head når de er bedst. Aldersgruppen er mellem 8 år – 14 år, alle kan deltage.

Sidste chance 18. september 2016

Tilmeld dig på denne site nu: http://next-novak.head.com/en/

Vi ser frem til at modtage din ansøgning til The Next Novak.