Kryptisk måske – men fortvivl ikke, der er en forklaring på alt. Tirsdag aften var Monterrey i Mexico, der er opvarmnings turnering til Indian Wells, udsat for nogle heftige regnbyger, der fosinkede tisdagens spil så meget, at Carolines kamp blev udsat til onsdag. Fra at være en TV dækket kamp gik det til at være en ikke TV dækket kamp, fordi man åbenbart ikke kan finde ud af at flytte et kamera til Center court. Det var oven i købet en dansk kanal, der havde rettighederne til kampen – tjah man kan kun ryste på hovedet af at de sendte cykling i stedet for.

Uvidende om den lidt underlige programsætning i Danmark spillede Caroline sin kamp mod hviderusseren Olga Govortsova. I følge statistikken for kampen var Caroline en tand bedre end sin modstander. Første sæt blev vundet på en halv time (ca.) med cifrene 61. Første serveprocenten var ikke imponerende men 53%. Efter et par partier hvor det blev kæmpet om pointene kom Caroline foran 50 før Olga fik reduceret og sættet endte fuldt fortjent 61.

Andet sæt var igen et eksempel på, at en spiller lige mister tråden et øjeblik, for Caroline tabte sit serveparti og kom bagud 02 før dieselmotoren igen var kommet op i omdrejninger. Caroline servede også bedre, og der blev serveret et par esser og sættet blev kørt hjem med 6 point i træk til slutstillingen 61 62. Undervejs var der en medical timeout, hvor Caroline heldigvis kun skulle have udskiftet et par plastre før hun kunne forstsætte. Efter 1 time og 8 minutter var Caroline klar til anden runde.

Caroline møder kroaten M.Lucic Baroni i anden runde.

Hør Caroline du må ikke føle dig FOR inspireret, vi vil gerne se dig spille et par år endnu 🙂

Altså

Jamen hun er da sød

Tid til fansene – må sige hun er en populær spiller:

Så er det nok

Øvrige resultater fra onsdagens kampe.

[2] Caroline Wozniacki (DEN) d Olga Govortsova (BLR) 6 – 1 6 – 2
[5] Caroline Garcia (FRA) d Petra Martic (CRO) 6 – 3 6 – 4
Anett Kontaveit (EST) d Dominika Cibulkova (SVK) 6 – 4 6 – 4
[1] Sara Errani (ITA) d Magdalena Rybarikova (SVK) 6 – 1 3 – 6 6 – 4
[4] Johanna Konta (GBR) d Yanina Wickmayer (BEL) 7 – 6 7 – 6
Kirsten Flipkens (BEL) d [6] Alison Van Uytvanck (BEL) 6 – 2 4 – 6 6 – 3
Heather Watson (GBR) d Polona Hercog (SLO) 6 – 2 6 – 3

Forrige artikelTE U14 Stockholm: Danskerne besejret af seedede modstandere
Næste artikelDavis Cup: Danmark favorit i 2 kampe. Afgørelse i 2 fifty-fifty kampe
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.