I en meget velspillet kamp, hvor begge spillere gav publikum noget for pengene, måtte Caroline sande, at selv et godt spil nogen gange ikke er nok. I dag var det Heather Watson, der trak det længste strå 75 64.

Første sæt bød på en god start for begge spillere, og de fulgtes ad til 5te parti, der blev lidt af en sejtrækker. Caroline var oppe imod en spiller der havde de samme defensive kvaliteter, plus hun havde en ide med hvad hun ville. Mange af de afgørende bolde i kampen var Watson der spillede en kort cross bold for at følge op med en flot forhånd ned ad linjen i modsatte side. Caro får med besvær hevet 5. parti hjem, men fornemmelsen af, at det kunne gå galt begyndte at stige. Det blev 33, 45, 55, hvor der var en formiddabel stillingskrig. Watson var generelt bedre ved nettet, når de en gang imellem gik frem, og det var blandt andet med til at bryde Caroline til 56 og Heather kunne serve sættet hjem – øv, men sådan er tennis.

Andet sæt startede med at Caroline reddede 2 break points for derefter at bryde Heather til 20 – var det et tegn? Nope – Heather brød straks tilbage. Efter et flot fjerde parti bryder Heather Carolines parti til stor frustration for Caroline. Heather holder og de følges igen et par partier til stillingen 45. Caroline får egentlig gang i et godt part, men får en af sine linjetætte bolde dømt ude, hvilket gav Heather Watson matchbold. Sådan blev det. God kamptræning til Caroline, gode råd fra Victor, som hun ikke helt fulgte, men alt i alt en ok præstation, der lover godt for Indian Wells, der begynder i næste uge. Nu skal Caroline optræde i Madison Square Garden på tirsdag, hvor der er en opvisningskamp der venter mod Serena Williams. God wind med det og Indian Wells.

Caroline dropper yderligere i ranglisten til en plads som nr. 25 på mandag, da hun ikke forsvarede sidste års sejr i Kuala Lumpur, så der blev sat 220 points til, men feltet er tæt fra 25 til 15, så en god præstation i Indian Wells vil kunne gøre meget ved det. Hun skal kun forsvare 65 points i Indian Wells.

Dagens kvartfinaler:

Kirsten Flipkens (BEL) d [4] Johanna Konta (GBR) 6 – 3 6 – 7 6 – 1
Anett Kontaveit (EST) d Nicole Gibbs (USA) 6 – 1 6 – 4

Heather Watson (GBR) d [2] Caroline Wozniacki (DEN) 7 – 5 6 – 4

Forrige artikelEntryliste: Uger 12-13, Premier Miami, Caroline, Serena m.fl.
Næste artikelDavis Cup: Sigsgaards sejr gav Løchte ro og selvtillid
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.