Der er igen lagt op til super underholdning, såfremt Caroline når langt. TV 2 Sport er nærværende og følger tæt op på begivenhedernes gang.

Turneringen i Doha er i år en WTA Premier 5 turnering, der afvikles i 6 runder. Caroline har deltaget i Doha 8 gange. Det har været tæt på et par gange, men pokalen mangler endnu på pokalhylden, omend lykketallet 8 rakte til en finaleplads så sent som sidste år. Hermed et overblik over de opnåede resultater:

TV 2 Sport er på pletten i stærk opstilling

TV 2 Sport har valgt at følge turneringen tæt i Doha med et lille studie og kommentatorboks på Khalifa International Tennis Complex, hvor Michael Tauson, Patrik Wozniacki, Martin Gottschalk Rasmussen og Henrik Jensen vil kommentere den stjernebesatte turnering tæt fra og med mandag.

Det bliver forhåbentlig en fantastisk oplevelse at kommentere kampene på anlægget og vi håber, at vi kan lave en del interviews med de mange stjerner, som stiller op i Doha. Som kommentator får man et meget bedre indblik i kampene, fordi du kan se, hvad der sker rundt omkring på banen, og du kommer tæt på spillerne, når de træner på anlægget. Jeg håber også på, at vi kan få dem i tale under turneringen, så seerne vil komme lidt tættere på verdens bedste tennisspillere”, udtaler tennisredaktør Henrik Jensen til Tennisavisen.

Patrik Wozniacki har været til lang række turneringer sammen med Caroline, men det er en af de første gange, at han skal være tæt på sin lillesøster under en WTA-turnering. Han har været i kontakt med Caroline efter turneringen i Skt.Petersborg.

Efter turen til Rusland har Caroline slappet af frem til fredag. Hun har ikke lavet andet end nyde sine fridage ved gåture, spaophold, spillet bowling og ladet batterierne op, så hun er klar, til det går løs i Doha.
Hun rejste til Doha fredag og startede træning, hvilket burde være tidsnok til at komme i omdrejninger igen inden sin første kamp i turneringen.
Jeg forventer, at Caroline leverer et godt resultat, som hun plejer, da det er en turnering,  der ligger godt til hende. Jeg er spændt på at se, hvordan Kvitova præsterer efter sidste uges sejr i Skt Petersborg ”, siger Patrik Wozniacki til Tennisavisen.

TV 2 SPORT sender mellem 50 og 60 timer fra Doha på TV 2 SPORT og PLAY fra og med mandag kl. 09.50.  Caroline Wozniacki er oversidder i første runde, så hun spiller tidligst tirsdag eller onsdag.

Modstanderne: Som sædvanligt ingen lette af slagsen. Sådanne findes nu heller ikke.

Caroline sidder over i 1. runde. I 2. runde møder hun Maria Tatjana eller Carina Wttthöft, begge useedet men ej ufarlige.

3. runde kunne byde på en kamp mod Maria Sharapova, et meget interessant møde mellem to krigere. Hvordan matcher Sharapovas fortsat uændrede spil Carolines på stort set alle områder forbedrede.

Modstanderne i 4. runde, kvartfinale, vil efter seedning kunne være (8) Angelique Kerber eller (10) Johanna Konta. Der må forventes god underholdningsværdi uanset hvem af de 2, det måtte blive.

Til 5. runde, semifinale, siger seedning (3) Elina Svitolina eller (6) Jelena Ostapenko eller (9) Julia Görges eller (16) Petra Kvitova. Uanset hvad må det siges at være værdige modstandere og et uforudsigeligt resultat. Formentlig endnu en dyst, der kan provokere vores nervesystem.

6. runde, finalen. Finalist er efter seedning (2) Simona Halep eller (4) Garbine Muguruza eller (5) Karolina Pliskova eller (7) Caroline Garcia. Uforudsigeligt hvem det måtte blive og uforudsigeligt, hvem der vinder, såfremt Caroline er finalisten på den anden side af nettet.

Det kan så meget nemt gå helt og aldeles anderledes end hvad seedning indikerer – og det gør det nok også. Der ville heller ikke være meget ved det, hvis man bare stille og roligt kunne sidde i sin lænestol og se de højere seedet slå de lavere ud efter ”planen” eller de etablerede besejre de upåagtede efter ranglisteplacering eller hvilke kriterier, man kunne finde på at anvende for at udpege sine forventede vindere.