I en midnatsgyser som det blev til tabte Caroline Wozniacki sin tredie runde kamp til Elina Svitolibna fra Ukraine. Det er bare det at Caroline selv kunne have undgået det.

Første sæt blev en gang følen på tænder fra begge spillere. Caroline og Elina servede lige dårligt, og så var det anden servens tilstand det kom an på, og det blev afgørende i den sidste ende. Elina er ikke nogen frk. hvem som helst og har normalt et godt spil. Specielt er hendes baghånd ned ad linjen ret giftig, og den fungerede specielt når Caroline skulle serve anden server, der tit blev straffet. Begge spillere forsvarede deres partier til det famøse 7.parti, der i mange tenniskampe har været et vendepunkt. Caroline tabte dette parti, men brød straks tilbage. Med besvær kom de til 55 efter Caroline havde tabt det 9. parti og igen brudt tilbage. Caroline kom på 65. Første serve procenten er på det tidspunkt nede på KUN 46% – ikke noget man normalt ser fra den tidligere verdensetter. Heldigvis har Svitolina også en lav % på 56, så et par fejl og en aggressiv Caroline og kampens længste parti med 38 slag blev også vundet . Caroline vinder første sæt 75.

Andet sæt fulgtes de to spillere ad til 33 men Caroline taber igen det 7. parti. Første serven 44% – ikke godt. Svitolina kom på 35 og Caroline holdt sin serv til 45, men har på det tidspunkt en første serve % på utrolige 33 -hvilket jeg ikke mindes at have set før. Svitolina server sættet hjem 64. Et sæt hvor Carolines dårlige server, dårligt linjespil og manglende aggressivitet er årsagen til tabet af andet sæt, der med blot en lidt større præcision og koncentration kunne have end med sejr til Caroline.

Tredie sæt blev en gang sejtrækkeri, hvor begge spillere højnede deres server, men stadig var fejl behæftede. Caroline havde især en fejl hun normalt ikke har – hun fik bolde, havde god tid til at placere, men hamrede i stedet til bolden så den røg for langt ellers et af hendes varemærker. Begge spillere brød hiandens serv og kom tilbage igen og kampen endte i en tiebreak, hvilket var ganske ok, som spillet havde formet sig. Desværre var det Caroline, der måtte trække det korteste strå. Se på nedenstående statistik – ikke noget at prale af – 42 uprovokerede fejl – tjah.

Kære Caroline du er i fin form, men din tennis teknik er faldet tilbage, Få nu en ny person ind i trænerteamet, som du kan konsultere en gang imellem, som fx Arantxa Sánchez Vicario. Det fungerede det I fik lavet sidste år. Inviter hende til Miami og få dit spil på plads, det ser desværre lidt vingeskudt ud pt. Pøj pøj med det.