Lyngby var suveræn i grundspillet og det samme var holdet i slutspillet.

I finalen stod Lyngby overfor de forsvarende mestre fra KB, som i semifinalen var blevet fulgt helt til dørs af HIK; Lyngby havde taget en klar sejr mod Gentofte.

Finalen startede som forventet, da Lyngbys Frederik Løchte Nielsen ret enkelt vandt over Søren Hess-Olesen; det var ikke til at se at Frederik stort set lige var landet med fly fra Miami, han spillede tennis på højt niveau. KBs Eric Vanshelboim leverede en overraskelse og vandt andensinglen. Lyngby tog tredje- og fjerdesinglen; lidt overraskende at Lyngby vandt tredjesinglen mellem Lyngbys Esben Hess-Olesen og Martin Pedersen, for den kamp havde KB nok sat flueben ved inden opgøret startede. 3-1 til Lyngby, og det lignede en walkover for holdet fra whisky-bæltet, især fordi Lyngby kan mønstre mange potente double-konstellationer.
Da KB samtidig måtte undvære en udmattet Martin Pedersen, så forventede de fleste at finalen hurtigt ville være overstået. Men KB-holdet viste stor fightervilje og fik begge doubler ud i MTB, og så lurede sensationen, men Lyngbys andendouble spillede godt på de afgørende bolde, og kunne således bringe holdsejren i hus. Stor jubel og sejrsdans på Lyngby-holdet og dets tilhængere.
Et stort tillykke til Lyngby som hele sæsonen har været et suverænt førerhold.

Kampens resultater:

1.HS: Frederik L. Nielsen – Søren Hess-Olesen 6-3, 6-1
2.HS: Andreas Bjerrehus – Eric Vanshelboim 7-5, 2-6, 9-11
3.HS: Esben Hess-Olesen – Martin Pedersen 7-6(3), 6-1
4.HS: Nicolai Ferrigno – Frederik Sletting 7-5, 6-1
1.HD: Frederik L. Nielsen/Marc Ferrigno – Søren Hess-Olesen/Søren Wedege 6-7(6), 6-0, 2-4 rtd.
2.HD: Andreas Bjerrehus/Kristian Pless – Frederik Sletting/Eric Vanshelboim 4-6, 6-2, 10-4

Herrernes bronzemedaljer gik til HIK, som vandt 3-0 over Gentofte.