Frederik Ørvad er i denne uge startet rigtig flot i kvalifikationen til næste uges $10.000 ITF future turnering i Sunrise, Florida.

Frederik vandt over Luis Fernando Ramirez, Venezuela (verdens nr. 1703) med 6-2,3-6,6-4. Som Frederik selv siger fra Florida, “Jeg fik endelig brudt isen.”

Trods det at Frederik har haft nogle “træls” nederlag, så har han bevaret optimismen. I sidste uge hvor han kom ind i et ordentligt stormvejr, så var der trods alt positive ting. Han trænede sammen med Gianluigi Quinzi, Italien. Den 19-årige italiener vandt Junior Wimbledon i 2013 og sluttede samme år som nr. 1 på verdensranglisten for juniorer. Frederik Ørvad fortæller fra sidste uge: “Det giver lidt selvtillid i bagagen. Især når det er ham/hans træner der spørger hver dag.” Op til finalen i sidste uges future i Florida, var det Frederik Ørvad der varmede det italienske kæmpetalent op.

Senere idag skal Frederik møde Anudeep Kodali, USA. der er 17 år og unoteret på verdensranglisten.

Den anden dansker i aktion i kvalifikationen, Benjamin Hannestad tabte i første runde til Pavel Krainik, Canada (verdens nr. 910) med 2-6,2-6.

Forrige artikelWTA: Dubai Championship – sygdommen vandt over Caroline – desværre
Næste artikelITF Junior Gjøvik: 2. plads til Patrick Kristensen i double
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.