3 Danskere spillede i sidste uge i en 10.000 dollars turnering i Stockholm, det var Karen Barbat, Julie Noe og Emilie Francati, det gik bedst for Emilie, der vandt 7 kampe i træk og dermed vandt hele turneringen! Nedenfor er en liste over alle hendes sejre, så her kun lidt af scores fra Finalen, men desværre fik undertegnede ikke set alle scores undervejs. I finalen mødte hun den anden seedede (#428) Melanie Stokke, Norge

I første sæt fuldtes de ad til 3-3, hvorefter Emilie brød til 4-3, hvorefter de begge holdt deres serves og Emilie vandt 1. sæt med 6-4.
2. sæt fik jeg ikke set meget til, kun at Stokke vandt sættet med 6-3.
I 3. sæt kom den Norske spiller bedst fra start og førte med 4-2, og 5-3, hvad der siden skete ved jeg ikke, kun at Emilie reddede en matchbold undervejs, før hun vandt sættet efter en tiebreaker med 7-6 (7-4) Det var så den 7. kamp i træk hun vandt! Tillykke til Emilie med hendes første sejr som Senior!

Emilie’s sejr betyder hun nu også får plads på WTA Rankingen i Top 900, så hun nok om 3-4 uger ikke behøver at spille Kvalifikation i 10.000 dollars turneringer. Feks. er Julie Noe i denne uge med i Hoved turneringen i Oslo, med en Ranking udenfor Top 1100. Emilie tager nu videre til Oslo også og kan møde Julie Noe i 2. runde, hvis de begge vinder 1. runde, hvor Julie godt nok har fået en hård Draw…

Her hvad Emilie’s træner Philip Ørnø (Se billede) sagde til Tennisavisen.

Jeg ved ikke hvor jeg skal starte… Emilie har i denne turnering vist stor mental styrke og har tacklet de opgaver, hun er blevet stillet på fornemste vis. Det gav i denne turnering pote. Dertil skal siges, at hun har arbejdet hårdt hver dag både fysisk, mentalt og spillemæssigt for at løfte sit niveau til starten af seniorkarrieren.
I denne turnering var navnligt første runde, kvartfinalen og finalen tre mentalt hårde kampe, hvor hun fik erfaring med at tackle nervøsitet og være tvunget til at udspille sine modstandere, som aldrig gav sig. Hun tog selv sejren og overlod det ikke til modstanderen at give hende sejren, og det kan hun være stolt af.

Her resultater af alle hendes kampe på vej til sejren.