Benjamin Hannestad sikrede med endnu en sejr yderligere 2 point til ATP-ranglisten

Som tennisinteresseret, der også følger de Danske spillere på den internationale scene, er det formentlig helt normalt, at en af morgenens første handlinger – når man vågner tidligt – at checke livescore på mobilen, hvis der er Dansk deltagelse i turneringer i Østen, hvor solen står tidligere op end i Danmark.

Derved kunne man igen torsdag morgen konstatere, at Benjamin Hannestad, der i denne uge deltager i $15.000 turneringen SINGAPORE ITF FUTURES – SGP F3, var på sejrskurs og sikrede sig avancement til kvartfinalen, da han efter en indsats, som han selv betegner som “solid”, vandt 6-4, 6-3 over Francis Casey Alcantara (PHI), der er no. 844 på ATP-ranglisten.

Med sejrene i de to første runder optjener Benjamin 2 point yderligere til de 11 på ranglisten, hvor han er no. 982, og han avancerer formentlig ca. 50 pladser.
Hvis man vil følge med på livescore, når Benjamin fredag skal forsøge at hente 4 point mere i kvartfinalen mod no. 895 Nicholas S. Hu (USA), skal man være tidlig vågen, da kampen spilles kl. 04 Dansk tid.

Benjamin ser frem til kampen, som han betegner som “en svær og sjov opgave”.

Knap så sjov var torsdagens double, hvor Benjamin og hans Australske makker Jake Delaney tabte 2-6, 5-7 i kvartfinalen til 4. seedede Yuichi Ito (JPN) og Nam Hoang Ly (VIE).

Forrige artikelDagens kampe fredag 9. juni: Kan Dominic Thiem true Rafael Nadal?
Næste artikelITF Kiseljak: Maxim Landa fordobler point på ATP-ranglisten
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.