I årets sjette ITF turnering lykkedes det omsider igen for August Holmgren at optjene point til ATP-ranglisten

Siden 18-årige August Holmgren i slutningen af november sidste år i Limassol på Cypern optjente sine første 2 point til ATP ranglisten, er det i årets første 5 turneringer ikke lykkedes for ham at få yderligere point på kontoen.

I de første 3 turneringer i årets første par måneder tabte August allerede i kvalifikationen, hvorefter han i 2 turneringer i Sharm El Sheikh i Egypten i marts måned klarede sig igennem, men i begge turneringer tabte han derefter i 1. runde af hovedturneringen.

I denne uge gik der atter hul på bylden, idet August efter 2 sejre i kvalifikationen ved $15.000 turneringen Egypt Men’s Futures i Sharm El Sheikh onsdag vandt i 1. runde over no. 987 David Jorda Sanchis (ESP) 6-2, 6-4, hvorved han kan føje endnu et point til de to han har i forvejen.

Skal der flere point på kontoen, kræver det sejr i 1/8-finalen over 2. seedede no. 356 Michal Konecny (CZE), der vandt suverænt 6-0, 6-0 over Andres Ariel Fernandez Lopez (ARG), der havde wildcard.

Forrige artikelFed Cup: Danmark slår Luxembourg 2-1 på dag 1
Næste artikelFed Cup: Emilie Francati sætter kursen mod oprykningskamp
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.