Emilie Francati var nede med sæt og break i 2. sæt, men fik kampen presset i 3. sæt, hvor hun var tæt på endnu et comeback fra 1-5

På papiret var Emilie Francati ikke levnet de største chancer for at gå forbi kvartfinalen ved den italienske turnering Sezze, ITA $10.000, da hun mødte 2. seedede Maria Marfutina (RUS), der er no. 401 på WTA-ranglisten – næsten 200 pladser foran danskeren.

Emilie tabte 1. sæt 2-6, og hun blev desuden brudt tidligt i 2. sæt, og hun var tilsyneladende på vej ud af turneringen i 2 hurtige sæt, når man sad og fulgte med på livescore, men mod slutningen af sættet lykkedes det alligevel for Emilie at tage break’et tilbage, hvorefter hun med endnu et break vandt sættet 7-5 og fik kampen presset ud i 3 sæt.

Russeren fik imidlertid igen kontrol over kampen, og ved stillingen 5-1 var Emilies rolle i kampen tilsyneladende helt udspillet, men stille og rolig fik hun reduceret stillingen og kom nærmere og nærmere på russeren, som dog fik lukket kampen, da Emilie var så tæt på som 4-5, og resultatet blev derved 6-2, 5-7, 6-4 til russeren, der er videre til semifinalen.

Nederlaget betyder, at Emilie slipper for at melde afbud til næste uges $25.000 turnering 6° TROFEO CPZ, Bagnatica i Italien, hvor hun er seedet 6 i kvalifikationen, og allerede lørdag skal i aktion i 1. runde mod no. 1142 (1142) Francesca Sella (ITA).

 

Forrige artikelTE Copenhagen U16: Jørgensen mod Vanshelboim i finalen
Næste artikelTE Copenhagen U16: Jesper Andi Jørgensen vinder turneringen
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.