I sin første kvartfinale i en ITF senior-turnering, $15.000, Il Copa Cibao, Santiago de los Caballeros, Dominican Republic blev Benjamin Hannestad besejret 6-2, 6-1 af 7. seedede Filip Horansky (SVK), der er no. 404 på ATP-ranglisten.

Benji følte dog, at cifrene burde have været tættere, da han havde 30-30 i alle partier, men han erkender, at slovakken fysisk var for stærk, og han havde altid et bedre svar på alt, hvad Benji forsøgte, og han tilføjer

Jeg løb fra side til side på hver bold. Jeg kunne desværre ikke presse ham i defensiven i dag. Jeg spillede ikke dårligt, men jeg må bare acceptere, at det var hans dag.
Jeg kunne have servet bedre og derved måske kunne have testet hans psyke, fordi han er en meget svingende spiller, der går efter hvert slag.

Resultatet betyder, at Benji vil have 3 point på ATP-ranglisten ligesom Philip Ørnø, som på den seneste rangliste er no. 1460.

Benji synes trods nederlaget, at han har haft en god turnering, og han fortæller, at han rejser til Santo Domingo pumpet.
Her deltager han i kvalifikationen til næste uges $15.000 turnering F2 Santo Domingo Open.

Forrige artikelTwitter: Ny mand i Caroline Wozniacki lejren
Næste artikelITF Hongkong: Melsted må opgive top-1000 målet i 2015
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.