En "fiber" i maven forhindrer, at Cecilie Lundgaard Melsted får chancen for at nå sit sæson-mål i top 1000 på WTA-ranglisten

Som tidligere omtalt opnåede 20-årige Cecilie Lundgaard Melsted et af sine helt store mål, da hun i slutningen af september sikrede sig en placering på WTA-ranglisten, hvor hun nu er no. 1153 med 5 point – ITF Sharm El Sheikh: Cecilie Melsted på WTA-ranglisten efter arbejds-sejr.

Når en ambitiøs tennis-spiller når et stort mål, sætter de fleste sig nye mål, hvilket også er tilfældet for Cecilie, hvis næste mål blev at slutte året i top 1000, hvilket kræver mindst 9 point.
Teoretisk set kunne Cecilie nå dette må i de kommende uger, da hun er tilmeldt to turneringer i Hongkong, hvor hun er indlogeret hos gode venner af Paulette Hjorth, som selv stammer fra Hongkong.
Familien er forældre til 19-årige Eudice Chong, der er no. 1234 på WTA-ranglisten og en af Hongkongs bedste.

Cecilie Melsted
Privat foto

Cecilie har netop spillet 1. runde i kvalifikationen til den første af de nævnte turneringer.
Inden turneringen var hun klar over, at det ville blive svært at nå målet, da der er mange gode spillere med, men hun troede dog på, at det var muligt, idet hun i november har spillet for sin svenske klub og slået flere gode spillere.

Det blev dog kun til denne ene kamp, idet hun søndag tabte 2-6, 4-6 til Alicia Smith (AUS), som senere samme dag vandt med tilsvarende cifre 6-4, 6-2 i kval-finalen over Mihoki Miyahara (JPN).

Cecilie har efterfølgende fortalt, at hun muligvis tager hjem allerede i denne uge, da hun har fået en fiber i maven, og hun tør ikke risikere, at det bliver værre ved at spille den næste turnering.

Tennisavisen har udover ovenstående billeder også modtaget billedet herunder med Cecilie sammen med 18-årige Ting-Ya Hsu (TPE), der er no. 1137 på ranglisten.
Hsu klarede sig gennem første runde i kvalifikationen med sejr 3-6, 6-4, 6-4 over Alvina Lai (HKG), men i kval-finalen tabte hun 6-3, 2-6, 3-6 til Wing Kiu Jacqueline Lam (HKG).
Førnævnte Eudice Chong, som senest deltog i et par turnering i Korea i august 2015, var ikke med i turneringen.

Ting-Ya HSU og Cecilie Melsted
Privat foto

Cecilie har netop opdateret sit profil-billede. Det tåler også at blive vist her 🙂

Forrige artikelITF Santiago: Hannestad slået i kvartfinale på fysikken
Næste artikelITF Santo Domingo: Hannestad kval-finale på Livestream mandag
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.