Mikael Torpegaard sikrede med sikker 2-sæts sejr endnu en semifinale, hvor han undgår sidste uges banemand Peperzeel

Efter den succes-fyldte college-sæson benytter Mikael Torpegaard sommerpausen på at spille en række Futures turneringer, hvilket i de to seneste uger er foregået i USA.
I sidste uge nåede Mikael semifinalen i Buffalo, NY, og fredag spillede han sig igen i semifinalen i denne uges $10.000 turnering LB Futures Tournament i Rochester, NY.

I kvartfinalen vandt danskeren uden de helt store problemer 6-3, 6-1 over Julian Zlobinsky (USA), hvilket var helt ventet på baggrund af de to spilleres resultater på college.

Det var ligeledes ventet, at Mikael i semifinalen igen ville stå overfor 1. seedede (331) Gavin Van Peperzeel (AUS), som i sidste uge spillede på et niveau, hvor Mikael ikke kunne stille meget op.
Det kunne til gengæld 20-årige no. 1005 Juan Manuel Benitez Chavarriaga (COL) i denne uge, da han fredag højst overraskende vandt over australieren i kvartfinalen 6-7(4), 6-3, 6-3, og dermed står Mikael i stedet overfor columbianeren, som er i sin første semifinale i ITF-sammenhæng siden februar 2014.

I den anden semifinale møder Thai-Son Kwiatkowski (USA), der har wildcard, og 2. seedede (414) Kaichi Uchida (JPN), som Mikael i sidste uge sendte ud i 1. runde med de overbevisende cifre 6-0, 6-3.

 

Forrige artikelB.93 indgår nyt skolesamarbejde
Næste artikelSebastian Grundtvig ønsker at skabe sit eget navn
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.