Emilie Francati fik kun en enkelt kamp i den 2. turnering i Caribien, da hendes seedede modstander blev spillet varm og satte sig på de to sidste sæt

Emilie Francati spillede onsdag 1. runde i $10.000 turneringen $10,000, Open Féminin de la Ville de Petit-Bourg (Guadeloupe), hvor hun mødte 8. seedede Alexandra Morozova (USA), der er no. 591 på WTA-ranglisten, hvilket er godt 200 pladser foran Emilie.

Philip Ørnø, som er med som coach, fortæller at Emilie med aggressiv tennis, hvor hun buldrede serverne af sted og trykkede bolden rundt ved at stå indenfor baglinjen, sikrede sig 1. sæt 6-4.
I de 2 efterfølgende sæt fik Morozova lov til at spille sin forhånd og serv varm, hvorved hun stadig oftere fik overtaget i duellerne, og derved blev det amerikansk sejr 4-6, 6-4, 6-4.

I næste uge venter endnu en $10.000 turnering i Guadeloupe, INTERNATIONAUX FEMININ DE TENNIS DE L’ILE SAINT-MARTIN, hvor taktikken bliver finpudset.
Philip fremhæver, at Emilie er både optimist og en fighter, som er klar til nye udfordringer, og han tilføjer “Vi skal bare finde spilet frem. Det kommer!”

Forrige artikelChallenger Manila: Genforenede Løchte og Brunstrom flyvende fra start
Næste artikelAustralian Open – Kvitova igen ude efter 2.runde, og Puig trodser 31 esser!
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.