Frederik Løchte Nielsen skulle i dag forsøge at følge op på sidste uges ITF Titel, da han tirsdag stod overfor Roberto Ortega-Olmedo fra Spanien

Modsat sidste uges turnering, hvor Løchte Nielsen var 3. seedet, så var det ikke tilfældet i denne uge, og Løchte stod over den 4. seedede i sin første kamp.

Første sæt var et tæt af slagsen, kun en enkelt bold adskilte de to spillere, da sættet var færdigspillet og Løchte kan ærgre sig over han missede tre breakbolde, imens modstanderen var uhyre effektiv, da han udnyttede sin eneste breakbold ved stillingen 4-5, og dermed sejrede 4-6.

I andet sæt stod Løchte nærmest for det hele, 29 vundne bolde imod 15 og et sikkert sæt var hjemme 6-1.

Det afgørende sæt blev igen tæt, lige indtil stillingen 5-6, hvor Løchte bliver brudt, efter blandt andet en dobbeltfejl, 5-7.

Dermed er Løchte færdig med single for denne gang, han kunne desværre ikke følge op på sidste uges flotte sejr.

Helt færdig er Løchte dog ikke

Løchte skal dog ikke forlade Spanien med det samme, for sammen med irske David O’Hare er han fremme ved kvartfinalen i double. Den irsk-danske konstellation, har tidligere på året, været i to challenger finaler, så ingen tvivl om at de er et godt match.

I denne uge er de 1. seedet, og overvandt også nemt modstanden i første runde, selvom første sæt endte i tiebreak. De besejrede de lokale wildcard modtagere, Juan Pablo Canas Garcia og Pedro Dominguez Alonso 7-6(5), 6-0.

Duoen møder nu Mick Lescure og Remy Boutillier som begge er fra Frankrig. Kampen spilles formentlig onsdag.

Forrige artikelITF Ystad: Emilie Francati vandt let i doubles i dag
Næste artikelWTA Eastbourne 2016 – Caroline Wozniacki kørte over Sam Stosur
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.