Turnerings info:

10,000$ Oslo, Norge

Collector Bank Norwegian Open
Surface: Hard Indoor

Efter 9 sejre på stribe gik den desværre ikke længere i Kvart-finalen i Oslo, men hun tabte først efter en god fight!

Resultatet blev: (6) Valeriya URZHUMOVA (#706, RUS) d. Emilie FRANCATI DEN 75, 26, 76(5).

Russeren startede bedst og vandt 1. sæt med 7-5. I andet sæt kom Emilie mere med og førte med 5-0, før hun vandt sættet med 6-2. I 3. sæt startede Russeren med at bryde til 0-1*, de holdt efterfølgende begge deres server til stillingen 4-3 til Russeren, hvorefter Emilie brød tilbage til 4-4. Efter et langt game brød Russeren til at føre med 6-5, men Emilie kom tilbage til 6-6!
Russeren vandt efterfølgende tiebreakeren med 7-5.

Undertegnede har prøvet at tjekke Entry Lister, men ved ikke hvor hun spiller sin næste turnering…

Her hvad Tennisavisen skrev om Emilie’s nye WTA Ranking fra næste uge.

Emilie Francati stormer ind på ranglisten

Når man studerer WTA-ranglisten og søger efter danske navne, kigger man forgæves efter Emilie Francati, men det skyldes udelukkende, at ranglisten opdateres med nogen forsinkelse, hvad angår resultater fra ITF turneringer, hvorimod Grand Slam og WTA turneringer opdateres mandagen efter en turnerings afslutning.
Desuden skal man have opnået point i mindst 3 turneringer eller have optjent mindst 10 point for at komme på WTA-ranglisten.

Begge disse betingelser er nu til fulde opfyldt af Emilie, idet hun optjente 12 point, da hun i sidste uge vandt Stockholm Ladies. I forvejen har Emilie optjent 2 point med kvartfinale i Antalya, hvor hun også ugen forinden optjente 1 point med sejr i 1. runde, og derved har hun i sine 3 første senior-turneringer optjent 15 point, som på den aktuelle rangliste svarer til en placering omkring no. 840-850.

Forrige artikelChallenger Charlottesville: Løchte atter på Livestream fra USA
Næste artikelITF Waco: Boserup ude efter 2 runder i single og double
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.