Selvom 13-årge Hannah Viller Møller stadig er U14 spiller, går hun ikke af vejen for at prøve kræfter mod ældre og fysisk stærkere spillere i ITF-regi, hvor hun hidtil har deltaget i 5 turneringer i 2015.

For at optjene point til ITFs junior-rangliste, skal man i Grade 4 turneringer som minimum vinde 1. runde i hovedturneringen, hvilket for mange danske juniorer i sig selv er en udfordring, når man i mange tilfælde først skal vinde 2-3 kampe i kvalifikationen.

Hannah har hidtil klaret sig godt, idet hun i alle de første Grade 4 ITF-turneringer i Copenhagen, Ljuseveka, Tallin og Odense er nået forbi 1. runde og dermed i hvert tilfælde optjent 10 point til ranglisten for at nå 2. runde.
Derudover har Hannah deltaget i Grade 5 turneringen i Aarhus, hvor hun nåede kvartfinalen, hvilket indbragte 15 point.

Disse resultater har bevirket, at Hannah har etableret sig på ranglisten som no. 855, og derfor kunne hun gå direkte i hovedturneringen ved Grade 4 turneringen U18 14th Tallink Cup ITF Junior Circuit i Tallin.

Mandag vandt hun i 1. runde 6-0, 6-3 over (974) Anette Maelt (EST), hvorved hun optjener yderligere 10 point.
I 2. runde tirsdag tabte Hannah 0-6, 2-6 til 4. seedede (410) Daniela Vismane (LAT), som forleden nåede finalen i en Grade 4 i Mahdia, Tunisia, hvor hun dog tabte på walkover i finalen.

Hannah deltog også i double sammen med Maria Fedosenkova (ESP), og de tabte i 1. runde 2-6, 3-6 til Anna Marija Bukina (LAT)/Polina Tsernjak (EST)