Emilie Francati kunne ikke hindre ny sejrs-stime af Laura Schaeder, og da hendes norske double-makker Emma Flood blev skadet, sluttede turneringen for Emilie. Christian Sigsgaard møder 3. seedet tjekke

Tirsdag blev taget hul på hovedturneringen i single ved $10.000 turneringen 8th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit i Heraklion på Kreta, hvor Emilie Francati kom på en svær opgave mod 8. seedede og formstærke no. 498 Laura Schaeder (GER), som for få uger siden vandt en turnering i Amiens i Frankrig.

Emilie kunne ikke forhindre, at det blev tysk favorit-sejr, idet Schader vandt 6-4, 6-1.
Det lykkedes heller ikke for Emilies double-makker Emma Flood (NOR) at komme videre, da hun tabte 1. sæt 0-6 mod kval-spilleren Miriam Kolodziejova (CZE) og bagud 0-1 i 2. sæt måtte nordmanden trække sig med en skade i ryggen, hvilket samtidig betyder, at de bliver tvunget til også at trække sig i doublen.

Emilies næste opgave bliver FED-Cup i Cairo, hvis sikkerheds-situationen fortsat anses for at være sikker nok til at spille der, hvilket tirsdagens flykapring tilsyneladende indtil videre ikke har ændret ved.
Inden turneringerne på Kreta fortalte Philip Ørnø, at Emilie fortsat har en masse at arbejde på, hvilket de kommende uger skal bruges til ved træningen derhjemme, så hun kan være helt klar til at yde sit bedste ved FED-Cup.

Christian Sigsgaard
Foto: Sportsfotograf.com.

I forbindelse med omtalen af kval-finalerne blev remset nogle muligheder op for, hvilket modstandere Christian Sigsgaard som vinder af kval-finalen kunne risikere at møde i 1. runde.
Da de sidste kval-finaler var afviklet tirsdag, og finalevinderne blev indplaceret, fik Christian den på papiret sværeste lodtrækning, idet han onsdag møder 3. seedede no. 355 Vaclav Safranek (CZE).

Philip Ørnø forsikrer, at Christian tror på sin chance, og han ville da også være skuffet, hvis det ikke var tilfældet, selvom modstanderen er højt rangeret.
Med tanke på Davis Cup matchen mod Georgien har Christian fundet ud af, at han kan begå sig mod højt rangerede, så der er ingen grund til at tvivle på hans muligheder.

Kampen er planlagt kl. 1100cet på Court 1, hvor der er TV-dækning fra Youtennis.tv, men tilsyneladende kan kampene ikke følges på legal vis i Danmark.

Forrige artikelMiami Open 2016 – Kerber vandt – Williams tabte
Næste artikelATP Challenger Raanana: Løchte sejrede, double på livestream nu
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.