Mohamed Shabib og hans svenske makker har efter en gyser spillet sig i semifinalen ved $10.000 future turneringen i Doha, Qatar.

Det så slet ikke ud til succes for det dansk/svenske par efter første sæt som man, uden at overdrive, kan sige at de tabte klart med 0-6 mod det schweizisk/slovakiske par Luca Margaroli/Peter Mick.

Men Shabib/Johansson vendte stærkt tilbage i andet sæt. De brød hurtigt og faktisk så det en overgang ud til at de ville vinde andet sæt klart men det stærke schweizisk/slovakiske par slog tilbage og de havde nær snuppet det det hele, men Shabib/Johansson trak sættet i land med 7-5.

Så var det tid til Champions Tiebreak hvor man spiller til 10 eller den der først har 2 points forspring. De to par fulgtes pænt ad. Ved 9-8 til Mick/Margaroli syntes heldet at være sluppet op for Shabib/Johansson. Mick/Margaroli havde matchbold. Men Shabib/Johansson tog helt utroligt de næste 3 points og vandt Champions Tiebreak 11-9 og dermed kampen.

Fantastisk! Det er endnu ikke (i skrivende stund) afgjort hvem Shabib/Johansson skal møde i semifinalen.

Forrige artikelITF Antalya: Simon Friis Søndergaard færdig i double
Næste artikelWTA Katowice: Radwanska søstrene 1-1
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.