Vi har på Tennisavisen de sidste par uger berettet om Søren Hess-Olesen, som efter endt college ophold i USA, satser på en professionel karriere. I dag kan vi fortælle om en anden dansker, der ligeledes har været på college, men dog stadig mangler et års ophold endnu.

Nils Skajaa har de sidste tre år gået på University of San Francisco, hvor han primært har spillet 2. single, to af hans holdkammerater fra USA er portugisere og derfor har han valgt at tage turen til Portugal. Derudover fortæller Nils at en anden grund til deltagelsen, er at hans gode ven Søren Hess-Olesen spiller samme sted.

Skajaa, som er urangeret på verdensranglisten, fik en god start på kvalifikationen da han slog den ligeledes urangerede Petar Gazivoda 6-0 6-4.

Vi mangler resultater fra anden runde, men det forlyder at Skajaa slog amerikanske George Cartledge, som heller ikke optræder på verdensranglisten.

Forhåbentlig kan den unge dansker tilsnuse sig en masse erfaring, inden han vender tilbage til USA, for at færdiggøre sit college ophold.

Vi følger naturligvis op på resultatet, og håber vi får to danskere at se i hovedturneringen, da Søren Hess-Olesen allerede er kvalificeret.

Forrige artikelITF Junior Belfast: Olivia Gram vinder 2 sejre over O’Keefe samme dag
Næste artikelWTA: Bad Gastein Ladies – frisk Stosur vandt finalen
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.