Manglende skarphed i serven hindrede, at Benjamin Hannestad kunne tage det sidste skridt til finalen

I betragtning af, at 19-årige Benjamin Hannestad blev besejret i kval-finalen ved $10.000 turneringen Internacionais de Ténis de Castelo Branco i Portugal, må han se tilbage på en super præstation, da han som Lucky Loser nåede helt frem til semifinalen, inden han blev sendt helt ud af turneringen af 5. seedede (608) Jonny O’Mara (GBR), som vandt 6-4, 6-4.

Benjamin fortalte efter kampen, at spillet var ganske fint, men lidt for få førsteserver bevirkede, at han kom under pres i store dele af kampen, mens modstanderen til gengæld servede rigtig godt.

Resultatet betyder, at Benjamin kan føje yderligere 6 point til de 3, som han havde i forvejen, og når ranglisten opdateres med disse point, vil han således have 9 point, hvilket svarer til en placering mellem 1050-1100.

I den kommende uge deltager både Benjamin og Mikael Torpegaard i den finske $10.000 turnering Admares Open i Kaarina, hvor begge er direkte i hovedturneringen.

Forrige artikelTE U14 Waiblingen: Kvartfinalen endestation for Oskar mod bedre modstander
Næste artikelITF Junior Oberentfelden: August Holmgren i sin første Grade 2 finale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.