Det blev ikke til en kvartfinale i denne omgang for Simon Friis Søndergaard i $10.000 future turneringen i Antalya, Tyrkiet.

Simon havde i anden runde trukket en værst tænkelige modstander i den topseedede spanier, Enrique Lopez-Perez, der er nr. 215 på verdensranglisten. Simon måtte give sig uden at han på nogen måde blev “kørt over.” Simon tabte med 4-6,3-6.

Den 23-årige spanier vandt sidste år 6 future turneringer, og i år er det foreløbig blevet til 1 future sejr. Man må forvente at Lopez-Perez vil prøve sig af på challenger niveau for alvor i år.

Men Simon Friis Søndergaard har i denne turnering vist at han kan være med på det her niveau, så der er virkelig meget godt at tage med sig. Et flot resultat af den 18-årige dansker der har vist stærkt stigende formkurve. Det bliver spændende at følge Simon fremover.

Men også Oscar René Jeppesen har vist flot fremgang og måske vil han allerede i turneringerne i Tyrkiet nå ind i hovedturneringerne.

I den kommende uge støder Thomas Schwencke Lindqvist til. Han går direkte ind i kvalifikationen. Så en ny spændende uge venter os fra de tre unge tennismusketerer.

På billedet ses Simon Friis Søndergaard og Oscar René Jeppesen.

Forrige artikelTV Kampe Miami: Torsdag Caroline og andre WTA stjerner i aktion
Næste artikelATP Miami Open: “Young guns” skriver historie
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.