Julie Noe var fredag formiddag på en mission i Tyrkiet, da hun ved GD Tennis Women’s 10000 $ i Antalya først forsøgte at kvalificere sig til semifinalen og derved top 1000 på WTA-ranglisten og derefter til finalen i double sammen med Elena Gabriela Ruse (ROU).

Første del af missionen lykkedes ikke, idet hun tabte til 3. seedede (549) Laura Pigossi (BRA) 1-6, 4-6.
Som cifrene antyder vandt brasilianeren sikkert i 1. sæt, hvor Julie ikke var i stand til at holde serv. Det ene point blev opnået, da hun udnyttede sin eneste break-mulighed i sættet.

2. sæt var væsentlig mere jævnbyrdigt, og stillingen var helt lige frem til 4-4 efter et enkelt break til hver, hvorefter det lykkedes brasilianeren at få det afgørende break til 5-4.
Da hun servede for kampen, fik Julie spillet sig frem til en chance for at bryde tilbage – endda på en 2. serv, men brasilianeren afværgede muligheden og afsluttede derefter kampen.

Den anden del af missionen blev løst til perfektion, da det 2. seedede dansk-rumænske par vandt over Andreia Beberechi (ROU)/Mariana Drazic (CRO) 6-2, 6-2.
Modstanderen i finalen lørdag 1230cet bliver 1. seedede Alona Fomina (UKR)/Christina Shakovets (GER), der vandt over Melis Bayraktaroglu (TUR)/Yulia Kulikova (RUS) 6-2, 6-3.

Forrige artikelTE U12 Portugal: Sille Larsen vinder trøst-turnering
Næste artikelITF Antalya: 2. plads til Julie Noe og rumænsk succes-makker
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.