Julie Noe er på vej mod et af sine bedste resultater som senior, når hun fredag spiller kvartfinale i single og semifinale i double

Som omtalt forleden sendte 19-årige Julie Noe den 6. seedede rumæner (703) Simona Ionescu ud i 1. runde ved GD Tennis Women’s 10000 $ i Antalya, Tyrkiet – ITF Antalya: Julie Noe sender seedet rumænsk Simona ud.
I omtalen blev ikke nævnt, at Julie i 2. sæt var bagud 3-5 og desuden reddede 2 sætbolde.

I 1/8-finalen torsdag kunne Julie nøjes med at afværge en enkelt break-bold mod Alessandra Gisonna (ITA), der dog fik udnyttet 2 break-muligheder i 1. sæt.
Til gengæld havde Julie selv 9 break-muligheder i sættet, hvoraf hun udnyttede 4, og derved vandt hun sættet 6-2.

I 2. sæt fik italieneren ingen break-muligheder, mens Julie til gengæld udnyttede sin første mulighed i hvert af modstanderens servepartier, og i løbet af 26 minutter havde hun vundet sættet 6-0, og dermed blev resultatet 6-2, 6-0 efter godt en times spil.

Resultatet betyder 2 point til WTA-ranglisten, og hvis det lykkes for Julie at optjene yderligere 2 point med sejr i fredagens kvartfinale, vil hun om et par uger være at finde i top 1000 på WTA-ranglisten.

Det må dog betegnes som en større overraskelse, hvis det bliver tilfældet, idet hun i kvartfinalen fredag kl. 0900cet møder 3. seedede (549) Laura Pigossi (BRA), som i 2. runde vandt over kval-spilleren Akiho Kakuya (JPN) 6-0, 6-1.
Den 21-årige brasilianer vandt for et par uger siden $10.000 turneringen i Pereira, Colombia, og hun har i løbet af sæsonen været i yderligere en finale og flere semifinaler i tilsvarende turneringer.

Julie har på opfordring sendt nogle billeder fra Antalya.

Julie har også klaret sig fint i double, hvor hun er seedet 2 sammen med Elena Gabriela Ruse (ROU).
I 1. runde var de oversiddere, og onsdag blev det i kvartfinalen til en sikker sejr over Simona Ionescu (ROU)/Louise Lampla (FRA) 6-2, 6-1.

Efter singlen fredag skal Julie efter en passende pause spille næste kamp på samme bane, når de i semifinalen møder  Andreia Beberechi (ROU)/Mariana Drazic (CRO).
I den anden semifinale mødes 1. seedede Alona Fomina (UKR)/Christina Shakovets (GER) og 4. seedede Melis Bayraktaroglu (TUR)/Yulia Kulikova (RUS)

 

Forrige artikelITF Cairo: Karen Barbat besejret efter misbrugte breakbolde
Næste artikelTE U12 Portugal: Sille Larsen vinder trøst-turnering
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.