Endnu en flot dag i Manilla. Spillere, arrangører, publikum og fjernseerne har roser om turneringen indtil nu. Nogen har kaldt det en opvisningsturnering, men det synes jeg absolut ikke det bærer præg af. Der bliver spillet flot tennis og da de fleste kun spiller et sæt ad gangen bliver det fuld kraft fra første bold og holdånden har virkelig indfundet sig på de fire hold. Det var især en fornøjelse at se Anas hold danse sejrsdans efter sidste kamp. Reseltatet af dagens første match kan I se her:

Specielt Mladenovic har været en gevinst for Royals og har været en rigtig god erstatning for den skadede Bouchard. Hun gjorde kort proces med Hantuchova der næsten helt mistede modet i deres sæt. Hantuchova gjorde dog skaden god igen ved at lave et flot comeback i mix doublen, hvor Bruno Soares viste sine kvaliteter så Slammers vandt det sæt. Mændenes double viste en Nick Kyrgios i absolut topform. Han viste flotte slag der ikke er nævnt i nogen instruktionsbog (tror jeg) til publikums store begejstring. I legendernes sæt var Ivanisevic igen på banen med tennis af verdensklasse – han har bestemt ikke glemt at spille super tennis – bravo. Jeg så desværre ikke meget af den anden match men nåede dog at se Maria have problemer med serven – igen – hun har meget svært ved at vænne sig til at der kun er 20 sekunder før serven skal være sat i gang – det gav en del dobbeltfejl. At Ana igen diskede op med et superspil gjorde det ikke lettere. Sjovt at se holdets sejrsdans efter kampen. Her er stillingen før dag 3:

Forrige artikelFacebook: Gruppen “Verdens bedste Wozniacki” er et tilløbsstykke
Næste artikelITF Doha, Qatar: Morten Lyngbæk fremragende fra start i kvalifikationen
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.