En af årets helt store tennisbegivenheder her i Danmark må indlysende være åbningen TennisCenter Marienlyst ved Odense. 6 flotte tennisbaner i imponerende omgivelser. Det kan ikke andet end give fynsk tennis et yderligere skub fremad. Tillykke med faciliteterne herfra.

Vi bringer her pressemeddelelsen fra TennisCenter Odense:

Marienlyst Tenniscenter Odense åbnes d. 29. november kl 11.30

Odense Kommune, Boldklubben Marienlyst (BM) og Fyns Tennis Union (FTU) inviterer alle til den officielle åbning af de længe ventede seks nye indendørs tennisbaner i Marienlyst Tenniscenter Odense på Windelsvej 138, 5000 Odense C. Med disse fantastiske faciliteter er det Odense Kommunes mål i samarbejde med Boldklubben Marienlyst og tennisklubberne i Odense og resten af Fyn, at sprede glæden ved tennis og for alvor gøre tennis til en helårssport på Fyn.

 

Unikke to-i-en baner med ekstra streger til børn og begyndere

Selvom Marienlyst Tenniscenter Odense er det største tenniscenter udenfor Hovedstadsområdet, er det ikke bare tiltænkt eliten og tennisturneringer. Dansk Tennis Forbund (DTF) har, med FTU som forgangsunion, implementeret Play & Stay konceptet i Danmark, for at gøre tennis sjovere og lettere at komme igang med. Konceptet går ud på at tilpasse sværhedsgraden af tennisspillet til tre lettere niveauer, hhv. rød, orange og grøn. Dette gøres ved at anvende blødere bolde og mindre baner. Som de første i Danmark er tre af banerne i Marienlyst Tenniscenter Odense forsynet med et ekstra sæt permanente streger der indrammer en orange-niveau tennisbane. De ekstra sæt streger har en mørkere blå nuance end baggrunden og gør at den samme bane let kan benyttes til både klassisk tennisspil, samt til børn og voksne begyndere.

 

Davis Cup helten Martin Pedersen bliver udfordret af den lokale tennishelt fra Odense

Martin Pedersen sikrede for nyligt det danske herrelandshold oprykning til den næstbedste Davis Cup række og er desuden dansk mester indendørs. Mads Elholm fra Fruens Bøge Tennisklub i Odense, der fik bronze ved senior DM udendørs i 2013, udfordrer Martin Pedersen i en opvisningskamp på højt niveau. Tager man egnede indendørssko med, er alle uanset alder og niveau velkommen til selv afprøve tennisbanerne.

 

Leje af baner i Marienlyst Tenniscenter Odense

Vil du også spille tennis hele året, kan du leje en fast banetid via din tennisklub, eller leje på timebasis uafhængigt af en tennisklub. Få mere information om baneleje her: www.b-marienlyst.dk/tennis/tennis.

 

Program

11.30 – 11.35: Velkomst – Direktør BM Jens Gantriis

11.35 – 11.50: Officiel åbning og tale – Rådmand Jane Jegind

11.50 – 11.55: Tale – Formand BM Anders W. Bethelsen

11.55 – 12.00: Tale – Direktør DTF Sune I. Alenkær

12.00 – 12.05: Tale – Formand FTU Agi Szocska

12.05 – 12.45: Opvisningskamp – Martin Pedersen vs. Mads Elholm

12.45 – 13.30: Frit spil på banerne (husk indendørssko)

 

Der vil være lidt snacks og andet godt til ganen under åbningen.

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Forrige artikelITF Junior Mexico: Ny flot sejr til August Holmgren sikrer plads i hovedturnering
Næste artikelITF Sousse, Tunesien: Oscar René Jeppesen i hovedturnering, Simon Friis Søndergaard slået i kvalifikationsfinale
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.