Kære Tennis Danmark,

Jeg håber vi alle, spillere som trænere, forbund og unioner, hoppede ind i 2019 med et nytårsforsæt, om at vi i fællesskab vil løfte barrieren lidt mere, til gavn for dansk tennis.

Det må derfor være i alles interesse, at vi alle og i særdeleshed, de klubber som arrangerer turneringer, er bevidste om at højne serviceniveauet når der afholdes turneringer rundt omkring i tennis Danmark.

Tennisåret er startet med et stort anlagt SM, som med stolthed har proklameret ”over 1000 deltagere”. Et mesterskab som spilles over hele januar måned og i mange forskellige haller. Der lægges en stor kørsels indsats fra spillere, trænere og forældre for at møde op i en hal langt væk. SLTU bruger tid på at arrangere, sørge for turneringsvagter, og forældre, trænere og andre publikummer forsøger at skabe liv i hallerne.

Det er derfor utroligt ærgerligt at opleve at de klubber, som gerne vil udleje deres indendørsbaner og dermed inviterer nye gæste indenfor, ikke er forberedt på et besøg.

Hvorfor er der ikke sørget for at der kan handles en kop kaffe, en cowboytoast eller en usund Marsbar. Det er en skandale og især utroligt synd for alle de unge spillere, at man ikke rundt omkring i klubberne forsøger at skabe gode rammer om arrangementet, for det skal jo gerne være en positiv oplevelse.

Det er så lille en indsats der skal til, for at forældre, trænere, bedsteforældre synes det er et fantastisk arrangement og de 100 kørte kilometer værd, ja tænk engang – En kop kaffe, og de vil hjertens gerne betale for den.

Forbund og Unioner må stille klare krav til arrangørklubberne, så der opretholdes et minimum af service til turneringerne; vi vil jo alle gerne at barrieren for dansk tennis løftes bare en lille smule.

Godt nytår

Mikkel Schultz