På året 2017’s sidste fredag mødtes mere end 50 glade tennisspillere i alle aldre i HIK. Fælles for dem alle er en passion for tennisspillet. De ældre spillere – det vil sige dem mellem 22 og 50 år – havde alle til fælles at have repræsenteret Danmark i landsholdssammenhæng. De yngre spillere – det vil sige dem mellem 19 og 22 år – havde alle til fælles at have endt deres tid som junior i top 12 i Danmark. Uanset alder og topniveau blev der gået til den på alle HIK’s 9 baner den fredag aften. Der blev spillet blandede doubler, herredoubler, damedoubler og mixeddoubler, hvor det ikke nødvendigvis kunne benævnes som en herresingle med forhindring idet at kvinderne var stærkt repræsenteret ved landsholdsaktuelle Emilie Francati, som debuterede ved et IC arrangement. Davis Cup spilleren Thomas Kromann deltog også, og han havde som sædvanlig det store smil frem.

I to timer blev der dystet om fire flasker champagne, som skulle uddeles til spillere, der havde vist en særlig form for talent ved fx. at kunne slå bolden mellem benene, på tværs af nettet, uden om netstolpen eller endda få bolden til at hoppe tilbage på egen banehalvdel. Det sidstnævnte lykkedes allerede i første spillerunde, da både Sofie Aamot og Jonas Zacho gjorde dette i samme kamp på samme bane. Straks ved pausen blev en flaske åbnet og de fire mixeddoublespillere kunne smage på dråberne inden næste runde blev råbt op.

Efter tennisspillet stod den på bad med hygge i omklædningsrummene inden vi satte os til middag i restauranten. Da DTF og IC har et rigtig godt samarbejde, var det naturligt at DTF’s formand Henrik Thorsøe og DTF’s næstformand Thomas Kønigsfeldt (der også er IC medlem) var inviteret med til middagen og vi glædede os også over at direktøren for DTF Klaus Nørby Jakobsen kiggede forbi i løbet af aftenen.

Alle hyggede sig under maden og ved de efterfølgende taler og præmieoverrækkelse, og flere af de unge håbede de vil blive inviteret med i 2018:)

IC glæder sig allerede nu til at kun tage imod spillene næste år og takker samtidig HEAD for en masse HEAD ATP bolde vi kunne spille med.

På gensyn!