Hvis man havde sat næsen op efter den spændende match om guldet i Hold DM Ude 2014 mellem KB og Lyngby så måtte man blive skuffet. Det var dog ikke nogen af de deltagende holds skyld. Voldsom regn i Københavnsområdet satte tennisbanerne på Peter Bangsvej (KB’s anlæg) under og så var det ikke muligt at gennemføre alle kampe selvom det blev besluttet at spille indendørs.

I lørdagens semifinaler sendte KB’s herrer med en overbevisende indsats Birkerød ud af spillet med en 4-0 sejr. Der manglede godt 2 kampe, men som det er kotyme når en holdkamp reelt er afgjort så droppes de resterende kampe.

I lørdagens anden semifinale vandt Lyngby over Gentofte med 3-3. Det kan jo lyde lidt mærkeligt, men kampen blev så afgjort med en  såkaldt “golden match tiebreak.” Det er en tiebreak til 10 mellem de to holds andendoubler og her vandt Lyngby så.

Søndag blev bronzekampen spillet indendørs og den blev vundet af  Gentofte med 4-1.

Hos damerne mødtes Birkerød og Gentofte i den ene semifinale og Gentofte trak sig sejrrigt ud af det med 4-2. I den anden semifinale vandt KB en meget sikker 4-0 sejr.

Bronzekampen blev så spillet søndag og her vandt Birkerød over Esbjerg med 4-0.

Både guldkampen hos damerne og herrerne spilles fredag d. 5/9 såvidt vi er orienteret.

Så der er mulighed for at se det bedste i dansk tennis hvis man på fredag dukker op på Peter Bangsvej, KB’s anlæg. Vi vil orientere om tidspunktet senere.

På billedet ses KB’s herrer der er guldfavoritter

Forrige artikelUS Open: Den australske “frelser” Kyrgios besejret af Robredo
Næste artikelUS Open: Verdensklasse 3. sæt giver Wozniacki sejr over Sharapova
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.