Lørdagens kampe i Elitedivision for mænd, gav afklaring om hvilke hold der skal spille mellemspil og hvilke hold som skal spille nedrykningsspil.

Pulje 1:
HIK var på besøg hos Lyngby i et opgør som på papiret så spændende ud, men det blev kampen aldrig for Lyngbys hold havde flere afbud, og da holdets førstesingle, Kristian Pless, måtte trække sig med skade efter tre partier, så så det mere end svært ud for Lyngby-holdet. HIK vandt da også uden stort besvær holdkampen med 5-1 – kun Rasmus Møller måtte bøje sig mod Romeo Midtgaard Jivraj på 4. singlen. HIK vandt dermed puljen og skal mandag meddele forbundet om man ønsker at tage Lyngby eller Hvidovre med over i sin mellemspilspulje.

Kampen mellem Hvidovre og Gentofte blev en meget ensidig affære. Flere afbud betød at Gentofte stillede med lidt af et Old Boys hold, men de “gamle drenge” var helt suveræne mod et Hvidovre-hold som ikke holder Elitedivisions niveau. Gentofte vandt med 6-0 og alle kampe blev vundet klart. Begge hold er dog klar til mellemspillet.

Pulje 2:
Der var topopgør i Århus mellem Århus 1900 og KB i en kamp, hvor begge hold var sikre på mellemspillet, så pointene i denne kamp var vigtige for mellemspillet. Århus 1900 havde afbud fra Esben Hess-Olsen, og formåede aldrig at gøre holdkampen spændende; KB vandt alle fire singler i sikker stil og holdkampen med 5-1. Dermed har KB 5 point i mellemspillet, mens Århus 1900 må nøjes med 1 point.

I den anden kamp spillede Fruens Bøge og ATK 3-3 og begge hold får således 3 point med i nedrykningspuljen.

Pulje 3:
Skovbakken vandt med hele 6-0 hjemme over HRT, som ellers havde ført puljen. HRT var ramt af flere afbud, og nederlaget kunne have været ødelæggende for holdets videre fremfærd, såfremt Birkerød vandt sit opgør mod Virum/Sorgenfri med minimum 5-1.

I Virum mødtes hjemmeholdet og Birkerød; Birkerød kunne stadig nå mellemspillet men skulle vinde kampen. Holdet stillede da også stærkt med to svenske spillere på 1. og 2. singlerne, men lige meget hjalp det, for i denne kamp spillede Virum/Sorgenfri-holdet bedst og vandt noget overraskende holdkampen med 4-2 og spolerede således Birkerøds chance for at nå mellemspillet. Skovbakken og HRT går til mellemspillet, Skovbakken med 6 point og HRT med 0. Virum/Sorgenfri og Birkerød skal i nedrykningspuljen, med henholdsvis 4 og 2 point fra det indbyrdes opgør.

Forrige artikelFælles aftale om tavshed mellem DTF-bestyrelse og tidligere topledelse
Næste artikelDTF-bestyrelse lover bod og bedring efter kaotisk periode
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.