Elsker du også en god tenniskamp? Hvor man kan fornemme serveesserne suse om ørerne, og bolden smashes afsted med over 200 kilometer i timen? Følger du danske og udenlandske spilleres vej gennem diverse turneringer og sidder på kanten af stolen, når endnu en Grand Slam kører over skærmen? Så spiller du måske også ligefrem selv!

For selv om fodbold nok er og bliver den danske nationalsport, så er tennis også blandt de mest populære sportsgrene herhjemme. Således oplevede man sidste år en fin medlemsfremgang for tennissporten i Danmark. Tilmed for tredje år i træk! Så der er al mulig grund til at fatte ketcheren og øve endnu mere på forhånden. 

Bliv klædt på til kamp

Men er ketcheren slidt eller strengene slappe? Er træningstøjet fra dengang Bjørn Borg var kongen? Eller er du helt ny på grusbanen og står overfor at skulle ekviperes fra A til Z? Så er der masser af muligheder for at blive godt klædt på og få det rette udstyr til netop dig i en række af de mange sportsbutikker der findes såvel fysisk som online. Her kan du også får gode råd til hvad du bør investere i, så du er sikker på at få netop det udstyr der passer til dig, dine ambitioner og ikke mindst evner. 

Mangler du penge til at komme i gang?

Selv om sportsudstyr kan være lidt af en udskrivning, så behøver det ikke være dyrt. Kan økonomien ikke helt følge med ambitionerne, så kan du eventuelt vælge at købe hele eller dele af udstyret brugt. Men du kan også vælge at låne penge til det. Du kan komme ret langt og få fyldt sportstasken godt op med et lån på 5000 kr.

Du kan enten låne pengene i banken, men ønsker du ikke at deltagtiggøre dem i at du skal bruge pengene til tennis, kan du også vælge at gå andre veje. For eksempel ved at låne pengene hos en online låneudbyder. 

Lån penge til 0% i rente

Der findes et væld af steder online, hvor du kan låne penge til lige det du drømmer om. Men det kan være en god idé at se sig lidt for, inden der sendes en låneansøgning afsted. For der kan være forskel på hvad det i sidste ende koster at låne penge. Der skal som oftest betales både renter og gebyrer af det optagede lån.

Hos KreditNU kan du imidlertid låne 5000 kroner til 0% i rente! Det betyder, at låner du for eksempel 5000 kroner, så skal du betale 5000 kroner tilbage. Hverken mere eller mindre. Og det er både hurtigt og ligetil at låne penge her. Udfyld blot en låneansøgning online, så modtager du svar på sms i løbet af kort tid om dit lån er godkendt.

Er det det, så vil du som oftest have pengene til rådighed på din konto samme dag! Så er det bare med at så strenget ketcheren op og komme i gang! 

Forrige artikelDansk succes: Challenger sejre til Holger Rune og Clara Tauson. W25 sejr til Olga Helmi over 1. seedet
Næste artikelSlutspil: KB leverede overraskelsen
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.