Tennisstjernen Holger Rune fik hele verdens opmærksomhed, da han sidste år tog sejren fra Novak Djokovic i Paris. Vejen til toppen har ikke været nem, og lige nu spiller tennisspilleren vigtige og spændende kampe, som du kan følge med i live.

Den danske tennisstjerne, Holger Rune, er blevet verdenskendt og her i Danmark følger danskerne flittigt med i alle hans spændende kampe, som han spiller. Tennisspilleren har netop taget hul på græsæsonen, og om lidt skal han spille i Queens-turnering i London med de andre store tennisstjerne.

Den første spiller, som han skal møde i første runde, er amerikanske Maxime Cressey. Det er blevet afgjort i en lodtrækning. Det er en svær modstander, som han skal op imod, og derfor bliver det også en vigtig og underholdende kamp, som du ikke må gå glip af!

Følg med tennisstjernen på live stream

Holger Rune har alle de vigtigste redskaber til at få en succes turnering i år. Men tennisspilleren har haft svært med kampe på græs og derfor bliver det også interessant, om han kan besejre sine modstandere på vej op til toppen.

Særligt de første kampe ved Queens bliver spændende at følge med i, og det kan du nemt gøre fra dit hjem i København. Du kan nemlig følge Holger Rune live stream online og se med når han spiller sine vigtige kampe.

Uanset om du foretrækker at live streame eller se direkte på TV, så har du mulighed for at opleve Holger Rune på forskellige kanaler. Når du vælger live stream, skal du følge en række simple trin for at oprette en konto online, før du kan sidde tilbage og nyde kampen på dit fjernsyn uden afbrydelser.

Hvis Holger Rune vinder første runde, møder han Ugo Humbert i anden runde, Lorenzo Musetti i kvartfinalen, Taylor Fritz i semifinalen og Carlos Alcaraz i den afgørende kamp.

Vejen til toppen har været svær

Den 20-årige Holger Rune er oprindeligt fra Gentofte, men bor lige nu i Monaco. På det seneste har den danske tennisstjerne kæmpet sig op på rangstigen og er nu blandt de bedste tennisspillere i verden. Men det har ikke været nemt.

I flere interviews har han nemlig udtalt, at de høje forventninger har bl.a. gjort det svært for Holger Rune, og han har følt sig presset. Men lige nu er danskeren på vej til toppen, især efter den fantastiske sejr over serberen Novak Djokovic i Paris sidste år.

Forrige artikelITF Århus: Elmer var suveræn i finalen
Næste artikelTurneringer uge 25: Alcaraz og Rune topseedet i Queens. Elmer og Rebecca DM-favoritter i Aalborg
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.