Hareskov Værløse Tennisklub har sat alle sejl til for at gøre DM til et "Event", som både tilskuere og spillere har lyst til at være en del af

Da undertegnede søndag i et debat-oplæg i forbindelse med DM stillede dette spørgsmål

Debat: Hvordan bliver DM til et “Event”, som de bedste tilvælger??

kom den første reaktion fra arrangørerne i Hareskov Værløse Tennisklub, som i forbindelse med DM har oprettet en særlig Facebook-profil “Tennis DM 2016 i HVT“.
I reaktionen fra den nævnte Facebook-profil lød det således:

“Vi har gjort vores for at skabe et DM event, som man som spiller og tilskuer har lyst til at deltage i. Det kunne jo være at enten Tennisavisen eller Henrik Thorsøe skulle møde op for at se dette med egne øjne. Vi er mange her i HVT som sammen med vores samarbejdspartnere har knoklet hele sommeren for at skabe de bedste rammer for tennis på højt dansk niveau.”

At dette er tilfældet understøttes i høj grad af de betragtninger, som en af Tennisavisens andre skribenter, Claus Holmen anfører, da han ikke er sikker på, at DM forringes i de bedste spilleres fravær med denne kommentar:

“Tennis er seværdig – også når nr. 22 på ranglisten kæmper mod nr. 40 – forudsætningen for en god match ligger i begge spilleres evne til at hive det bedste ud af hinanden.
Det så jeg selv, da jeg tilbragte nogle timer under lørdagens kvalifikation i Hareskov/Værløse. Ingen nævnt – ingen glemt.”

Claus fremhæver desuden, at HVT ikke skal klandres, da de har stablet et flot arrangement på benene, og han tilføjer:

“Sponsortelte, café og annoncering af opgørene, interview af spillere, masser af officials og et fælles grill/fest-arrangement onsdag aften er noget af det, jeg bed mærke i.
Jeg synes, at det her DM lover rigtig godt og glæder mig til at overvære flere gode kampe derude.”

http://dmtennis.dk/ findes praktiske informationer om DM-stævnet, herunder links til lodtrækning, spilletider og resultater.
Desuden er der i samarbejde med sponsorer mulighed for at vinde en række flotte præmier – herunder 2 billetter til ATP Tour Finals i O2 Arena i London.

Der vil i løbet af ugen også være en række arrangementer – DM Camp for juniorer, Player’s & Members’ dinner, Mixed-double Burger, Brunch med og uden bobler, HVT Tennis 10 turnering – som alt sammen er omtalt på førnævnte hjemmeside.

Clara Tauson
All rights reserved Espen Hildrup 2016 – Clara Tauson

Den førnævnte Facebook-side opdateres med både praktisk information, og stemnings-billeder fra arrangementet, og som optakt til selve hovedturneringen er der givet nogle bud på, hvem der betragtes som favoritter til at stå som danske mestre efter finalerne.

Herunder kan man studere, hvilke betragtninger der ligger til grund for, at det er henholdsvis 19-årige Christian Sigsgaard hos herrerne og 13-årige Clara Tauson hos damerne, der betragtes som favoritter til titlen.
Der peges dog også på en række navne, som må betragtes som seriøse konkurrenter.

Mandag kl. 1430 indledes med kampe i 1. runde, hvor der er flere interessante opgør i vente.