Ingen overraskelser i semifinalerne

I damesingle var topseedede Mai Grage klar favorit mod klubkammeraten Frederikke Svarre og det lykkedes da heller ikke Frederikke at skabevtvivl om udfaldet, da Mai hurtigt satte sig på kampen og vandt komfortabelt med 6/2 6/1.
I den anden kamp var der megen fokus på kun 12-årige Clara Tauson, Gentofte; kunne hun fortsætte med at overraske mod Karina Ildor Jacobsgaard, KB. 23 års forskel var der på de to kombattanter, og erfaringen viste sig her at overgå ungdommens kræfter. Clara kæmpede bravt og var godt med i starten af begge sæt, men Karina var dog en for stor mundfuld og hun vandt med 6/2 6/3.

Hos herrerne var den topseedede Martin Pedersen, KB aldrig i problemer mod Nicolai Ferrigno, Hvidovre. Martin sad på kampen fra start til slut og vandt en noget ensidig forestilling med 6/2 6/0.
Og i den anden semifinale, som egentlig på forhånd virkede åben, var der ej heller skyggen af tvivl om hvor sejren skulle gå hen. Christian Sigsgaard, Gentofte vandt med 6/1 6/2 over Søren Wedege, Hvidovre, og står dermed for andet år i træk i finalen i herresingle.

I morgen lørdag spilles finalerne, herresingle spilles kl. 11.00 og damesingle umiddelbart efter