Kampen om slutspilspladserne spidser til

Den kommende weekend spilles der atter i holdturneringen, og i Elitedivisionen står menuen på mellemspil og nedrykningsspil.

I mellemspilspulje 1, skal puljens klare favorit, KB til Skovbakken. Alt andet en klar KB sejr vil være en kæmpe overraskelse. I den anden kamp kan det meget vel være adgangen til slutspillet der er på spil; Birkerød tager imod HIK, og det kan meget vel blive en utrolig tæt affære. HIKs bredde i truppen gør dem nok til svage favoritter, men Birkerød har hjemmebane, så der venter forhåbentlig publikum en seværdig og spændende kamp.

I mellemspilspulje 2, er Gentofte storfavorit til at vinde puljen. Holdet skal i denne weekend til Hillerød, og det er en kamp som Gentofte bør vinde klart. I den anden kamp tager Fruens Bøge imod HRT, og det bliver spændende at se om fynboerne på hjemmebane kan slå forrige års bronzevindere. HRT har uden tvivl den bedste spiller på sit hold, nemlig veteranen Silvija Talaja, hun er vigtig for holdet, og gør HRT er favorit.

I nedrykningspuljen tager Esbjerg imod Lyngby og Århus 1900 møder Hvidovre.

Forrige artikelITF Junior Peru: Philip Hjorth igen lige ved og næsten
Næste artikelEt brag af en match i herrernes DH
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.