Afgørende doubler spilles i dag kl. 10

Kraftige regnbyger betød at lørdagens kampe i DH slutspillet blev udsat af flere omgange og til sidst måtte fortsætte på indendørsbaner. Kun af fire kampe fandt sin afgørelse, mens de tre andre kampe afgøres i dag med doublespil kl. 10.00 på KBs anlæg ved Peter Bangs Vej.

Stillinger i semifinalerne:

Damer:

KB – HIK 4-0

KB vandt en sikker sejr over det unge HIK mandskab og dermed klar til finalekamp senere søndag, mens HIK skal spille om bronze.

Gentofte – Birkerød 2-2

Et tæt opgør, som meget vel kan ende i en Golden Match Tiebreak.

Herrer:

KB – HIK 3-1

To af kampene endte i Match Tiebreak, med en sejr til hver til hver klub. Første singlen mellem KBs Martin Pedersen og HIKs Christoffer Kønigsfeldt blev ikke færdigspillet, da HIK-spilleren blev erklæret som taber, da han ikke mødte op til den fastsatte kamptid. Det udløste en voldsom vrede i HIK-lejren, men slutspillets referee, Daniel Nielsen, stod fast på sin beslutning. HIK skal vinde begge doubler for at holde liv i holdkampen.

Gentofte – Hvidovre 3-1

Også her blev to kampe afgjort i Match Tiebreak, med en til hver klub. Hvidovre er således tvunget til at vinde begge doubler for at fremtvinge en Golden Match Tiebreak

Efter semifinalernes afgørelse her til formiddag, så spilles efterfølgende bronzekampe og finaler – så mød op og se masser af god tennis på KB.

Forrige artikelUS Open Junior: Benjamin Hannestad videre til hovedturnering
Næste artikelUS Open: Hvem ka’ – VIKA ka’
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.