I lørdagens to semifinaler var det de to favorithold som vandt, men KB måtte kæmp hårdere end Gentofte for at nå dertil.

Semifinalerne:

Gentofte – HRT 4-0

Gentofte havde absolut ingen vanskeligheder i denne semifinale, som blev overstået på nærmest rekordtid. HRTs holdopstilling var bare alt for svag til at kunne byde Gentofte nogen form for modstand. Gentofte er endnu engang i finalen, mens HRT fik overrakt bronzemedaljer.

Kampresultater:
1. DS: Emilie Francati – Phillippa Preugschat 6-0 6-1
2. DS: Maria Jespersen – Sarah Suljadzic 6-2 6-0
3. DS: Helena Francati – Ena Arnauovic 6-0 6-2
4. DS: Zoe du Pasquier Jensen – Carla Valentin Jensen 7-5 6-1

KB – Lyngby 4-2

KB var favorit i dette opgør og vandt til sidst da også ret komfortabelt, men efter singlekampene stod det klart at Lyngby kunne udfordre. For Lyngbys Natacha Schou udraderede nærmest KBs Julie Noe, og det kom bag på rigtig mange, og da Lyngbys fjerdesingle, Malene Stripp, formåede at slå Karoline Laursen med 10/8 i MTB, så var opgøret meget åbent. I doublespillet var KBs konstellationer dog klart bedst og begge doubler vandt Frederiksbergholdet sikkert, KB spiller finale og Lyngby modtog bronzemedaljer.

Kampresultater:
1. DS: Rebecca Mortensen – Elena Jamshidi 6-1 6-2
2. DS: Julie Noe – Natacha Schou 1-6 0-6
3. DS: Mai Grage – Charlotte Ellegaard 6-4 6-2
4. DS: Karoline Laursen – Malene Stripp 2-6 6-3 8/10
1. DD: Mortensen/Grage – Jamshidi/Sille Tranberg 6-4 6-2
2. DD: Laursen/Vilma Krebs Hyllested – Schou/Stripp 6-3 6-2

Finalen

Søndag kl. 14 spilles finalen mellem Gentofte og KB og det det bliver en gentagelse af udendørsfinalen, som Gentofte vandt med 4-2.
Meget taler for at resultatet ender med det samme, for Gentofte er favorit til at vinde de to første singler samt de to doubler. KB kan dog med en vis optimisme håbe på et andet udfald, for holdets førstesingle, Rebecca Mortensen, har gjort klare fremskridt og kan måske udfordre Gentoftes Emilie Francati. Og så viste KBs doubler mod Lyngby højt niveau og måske er det højt nok til at matche Gentoftes normalt suveræne konstellationer. Vi tipper 4-2 til Gentofte.

Forventede holdopstillinger:
1. DS: Emilie Francati – Rebecca Munk Mortensen
2. DS: Maria Jespersen – Julie Noe
3. DS: Helena Francati – Mai Grage
4. DS: Zoe du Pasquier Jensen – Karoline Laursen