KB og Gentofte var favoritter i dagens semifinaler og begge hold klarede favoritpresset og står i morgen kl. 9.00 overfor hinanden i finalen. Og i den kamp synes Gentofte at have favoritværdigheden, men den er ikke større end at KB med lidt medgang kan sikre sig de guldmedaljer som holdet gik glip af sidste år; Gentofte sigter med den første holdtitel i klubbens historie.
HRT og HIK mødes i bronzekampen kl. 9.00

Lørdagens semifinaler:

KB – HIK 4-1

På førstesinglen satte KBs Eric Vanshelboim ikke mange fødder forkert, da han enkelt besejrede HIKs polske spiller Maciel Rajski. HIKs Valdemar Pape spillede en fremragende kamp på andensinglen og var med sin klare sejr mod KBs Johannes Ingildsen med til at give KBs hold og dets tilhængere nervøse trækninger, for nu var stillingen 1-1 i holdkampen. På tredjesinglen fik Elmer Møller efter lidt startvanskeligheder mod HIKs veteran, Thomas Kromann, styr på spil og modstander og vandt i to sæt. Styr på det havde Philip Hjorth egentlig også på fjerdesinglen, men i slutningen af første sæt bad han om en medical timeout for at blive tapet op omkring knæet, og der lurede et overraskende nederlag til HIKs André Meinertz, men KB-spilleren formåede at gennemføre matchen og vandt sluttelig også; 3-1 til KB og så skulle doublerne spilles. Her var KBs førstedouble dog dominerende og KB vandt således holdkampen. KB er dermed igen i finalen, mens HIK skal spille om bronze.

Resultater:
1. HS: Eric Vanshelboim – Maciej Rajski 62 62
2. HS: Johannes Ingildsen – Valdemar Pape 26 46
3. HS: Elmer Møller – Thomas Kromann 64 63
4. HS: Philip Hjorth – André Meinertz 64 63
1. HD: Vanshelboim/Benjamin Hannestad – Rajski/Alexander Kønigsfeldt 63 63
2. HD: Ingildsen/Møller – Kromann/Pape

HRT – Gentofte 2-4

Gentofte satte sig fra start på den holdkamp og ret enkelt kom holdet på 3-0, men så fik HRT hevet fjerdesinglen i land med en kneben sejr på 10-8 i MTB og derfor kom doublerne i spil. HRT havde den bedste førstedouble og med en sejr fik HRT reduceret til 2-3, men i andendoublen var Gentofte ovenpå og i to sæt sikrede Gentofte sig sejren og også holdkampen med 4-2, hvilket udløst en plads i finalen i morgen mod KB. HRT spiller bronzekamp mod HIK søndag.

Resultater:
1. HS: Matteo Viola – Sebastian Fanselow 26 46
2. HS: Lewie Lane – August Holmgren 57 46
3. HS: Henrik Heise Korsgaard – Christian Sigsgaard 46 16
4. HS: Timon Reichelt – Oskar Brostrøm Poulsen
1. HD: Viola/Korsgaard – Fanselow/Poulsen 76 64
2. HD: Lane/Reichelt – Sigsgaard/Holmgren 67 16