Som forventet bliver søndagens finale et opgør mellem Gentofte og de forsvarende mestre fra HRT, og det tegner til at blive en særdeles interessant match. Stiller de to hold op som i dagens semifinaler, så er 2-2 efter singlerne meget sandsynligt, og deles doublerne derpå, så skal finalen finde sin afgørelse i Golden MTB. Om det bliver så spændende kan du opleve i morgen kl. 9.00 – her starter finalen.
På samme tid spilles bronzekampen mellem KB og Fruens Bøge

Lørdagens semifinaler

Gentofte – Fruens Bøge 4-0

Favoritterne fra Gentofte leverede en stor indsats mod Fruens Bøge. På forhånd var du to først singler udpeget til nøglekampe, og da holdet fra Odense tabte førstesinglen i MTB og holdets normale ankermand, Anastasia Yakimova, fik en gedigen øretæve af Hannah Viller Møller, så var det svært at se hvor odenseanerne skulle få point. Men på tredjesinglen bød Cecilie Wiche Gentoftes Maria Jespersen på seriøs kamp, men efter MTB blev det igen til Gentofte-sejr, og da Augusta Grau Kristensen i sikker stil vandt fjerdesinglen, så havde Gentofte vundet holdkampen med 4-0. Gentofte er i morgendagens finale og Fruens Bøge spiller bronzematch.

Resultater:
1. DS: Emilie Francati – Alice Violet 64 16 10/3
2. DS: Hannah Viller Møller – Anastasia Yakimova 62 60
3. DS: Maria Jespersen – Cecilie Wiche 64 36 11/9
4. DS: Augusta Grau Kristensen – Sophia Ragus 62 64

KB – HRT 1-4

De forsvarende mestre fra HRT er igen i finalen efter en overbevisende indsats mod KB. På førstesinglen vandt Johanne Svendsen opgøret mod Rebecca Munk Mortensen i to tætte sæt, og de to efterfølgende singler gik klart til HRT. KBs Sara Børkop holdt liv i holdets finaledrøm, men den drøm slukkede HRTs andendouble med holdets to stærke udlændinge, og dermed kunne HRT juble over pladsen i finalen, hvor Gentofte venter. KB spiller om bronze mod Fruens Bøge.

Resultater:
1. DS: Rebecca Munk Mortensen – Johanne Svendsen 57 67
2. DS: Vilma Krebs Hyllested – Anna Klassen 46 26
3. DS: Karoline Laursen – Kajsa Rinaldo Persson 06 06
4. DS: Sara Børkop – Mille Mørk 62 62
1. DD: Mortensen/Mai Grage – Svendsen/Ida Hasselbalch – ikke færdigspillet
2. DD: Hyllested/Børkop – Klasen/Persson 46 06