DH udendørs har premiere i morgen, og hos kvinderne er det nok de velkendte hold som vil markere sig i toppen. Men bruger klubberne spillerne fra de indsendte klubranglister, så vil der være flere som byder ind på topplaceringer, og så kan vi stå overfor mange interessante kampe.

Opgørene i 1. runde:

Birkerød – Holte
Selvom Birkerød har måtte sige farvel til Olga Helmi, så er holdet favorit mod oprykkerne fra Holte. Men Holte har fire udenlandske spillere på toppen af sin klubrangliste og kommer flere af disse spillere på banen mod Birkerød, så udjævner det Birkerøds favoritværdighed. Tennisavisen tip på kampen er 6-0 til Birkerød.

Kampen spilles lørdag kl 10.00 i Birkerød

KB – Virum

KB er klar favorit i dette opgør, uanset om Virum stiller med sine udenlandske spillere. KB har fået tilgang af Simone Alipieva fra HIK, og mønstrer nu en stærk trup, som gør holdet til en af de klare DM-favoritter. Tennisavisen tipper 6-0 til KB

Kampen spilles lørdag kl. 10.00 på KB

HRT – Skovbakken
Med tilgangen af Olga Helmi fra Birkerød, har HRT fået en klar forstærkning, som også gør de efterfølgende singler stærkere. HRT er klare favoritter i sæsonpremieren mod Skovbakken, som nok ikke får mange point med hjem til Århus; Skovbakken har dog et par interessante udenlandske spillere i truppen, men spiller de i morgen?
Tennisavisen tipper 6-0 til HRT

Kampen spilles lørdag kl. 12.00 i Hørsholm

Gentofte – HIK
Lokalopgør i Gentofte kommune, og en gentagelse af finalen indendørs, hvor Gentofte i Golden MTB lige fik hevet titlen hjem. HIK har dog siden mistet Simone Alipieva til KB, og såfremt de skal byde favoritterne fra Gentofte op til kamp, så skal holdet nok have hjælp fra sine svenske spillere på klubranglisten. Tennisavisen tipper 5-1 til Gentofte

Kampen spilles lørdag kl 12.30 i Gentofte